- Момичета, казвам ви, всичко беше толкова реално, дори усещах мириса на цветята, които изпълваха залата. – С тъга си спомнях съня си от предната нощ, а когато съм тъжна, споделям с момичетата.
- Скъпа, може би е било от новите ми хризантеми, ето там, в ъгъла. 
- Какво почувства?
- Кога?
- Когато ти каза, че те обича, че иска теб.
- Победа.
- Над бившата му ли?
- Не, победа над мен самата, над тази част, която до последния миг се бореше с чувствата си. Мислех си, че нямам бъдеще с Тодор и че съм готова да продължа. Не съм. 
- И какво смяташ да правиш?
- Нищо, той си тръгна и той е този, който трябва да се върне, ако го иска, разбира се. Това че е напуснал годеницата си, не означава, че го е направил заради мен, нали така?
- Права си. Затова, момичета, имам предложение за вас. – Никол за пореден път се изправи и доби изражението на майка, която брани децата си. – Знаете, че бизнесът ми върви доста добре. – Никол се занимаваше с производството на парфюми, беше доста добра в това, което правеше. Направех ли коментар за хубав парфюм на улицата, тя веднага изстрелваше марката и адрес, от който мога да си го закупя, но това е друга история… 
- Кажи ми, че няма да заминаваш, моля, моля, ще ми липсваш. – Стефани за пореден път захвърли маската на елегантна дама от 80-те и просто изля сърцето си.
- Напротив, заминавам, но този път имам право да взема две от вас. Уредила съм всичко, срещите са в Египет, можете ли да повярвате? Ще се возим на камили, ще разучаваме пирамидите, ще се отпускаме, докато талантливата Дафне ни подарява най-вълшебните часове, правейки ни масаж с малките си ръце.
- Звучи супер, но ние сме три. – Опитах се да разбера какво има предвид, нима смяташе да ни раздели?
- Казаха ми, че мога да взема две от вас, но им отвърнах, че ако не мога да взема всички ви, не мога да отида.
- Това е страхотно! 
- Египет, пази се! 

Следващата част на историята можете да видите тук.