През топлите месеци желанието ни да бъдем красиви и неотразими се засилва още повече. Лятото е времето, в което имаме потребност да се чувстваме удобно в кожата си. Подбрахме за вас няколко чудесни продукта от LIERAC, насочени специално към конкретните нужди на проблемната кожа.

DIOPTI

Таргетирана грижа за околоочния контур

Бръчки, тъмни кръгове, подпухване, зачервяване... В продължение на повече от 40 години LIERAC прилага дерматологичния си опит за красотата на околоочния контур – нежна и уязвима зона, която изисква строг контрол при формулирането на продуктите. Линия DIOPTI съдържа висока концентрация на селектирани растителни екстракти, благодарение на които успокоява, изглажда, енергизира и защитава.

Линията включва 4 околоочни продукта с таргетирано действие: Diopticreme против бръчки, Dioptifatigue против признаци на умора, Dioptigel против подпухване и Diopticerne против тъмни кръгове.

DÉRIDIUM

Противостарееща грижа

DÉRIDIUM прилага растителна синергия от бръшлян, хвощ и шапиче за активиране на синтеза на кожни фибри. Появата на видими следи от стареене е отложена, еластичността и мекотата на кожата са възстановени, бръчките са намалени.

Наличен в две текстури – крем за суха и крем за нормална и комбинирана кожа.

ARKÉSKIN+

Противостарееща грижа срещу хормонално стареене

Богата формула, специално създадена за периода на менопауза, която възстановява плътността на кожата и възвръща младежкия вид, като създава усещане за комфорт.

Кожата изглежда видимо изгладена, по-стегната и сияйна.

Формула без съдържание на фитоестрогени.

MESOLIFT

Тонизиране и блясък

Вдъхновени от козметичната медицина и по-конкретно лицевата мезотерапия, Лаборатории LIERAC разработват линия MESOLIFT. Ексклузивни формули, обогатени с 5 витамина, 6 минерала и хиалуронова киселина за енергизиране на кожата. Какъв е резултатът? Цялостно стягане на кожата и изключителен блясък. Кажете сбогом на видимите белези на уморената кожа!

Линията включва серум и крем.