Сетивата ни зареждат с положителни емоции и ни връщат към вълнуващите спомени винаги, когато имаме нужда от това.

Най-съкровените вкусове: на безгрижното детство, на първото влюбване и на незабравимите празнични моменти със семейството и скъпите за нас хора са скрити в любимите на поколения българи бонбони „Черноморец“. Вкусът на тези мигове е обагрен с неустоим аромат на фъстъчен крем и нежни портокалови корички и десетилетия наред подслажда всички незабравими поводи, които отбелязваме заедно със семейството си.

Убедени сме, че пазиш дълбоко в съзнанието си поне един страхотен празничен спомен с бонбони "Черноморец", който искаш да споделиш с нас

Този Великден те предизвикваме да споделиш емоционален момент за теб и любимите ти хора, който си споделил със запомнящия се вкус на бонбони "Черноморец".

Бъди креативна, защото всеки ден в периода от 21 април до 05 май 2016 г. ще имаш възможността да спечелиш апетитна празнична кошница с продукти на "Победа".

Запазили сме най-вълнуващото за накрая - най-вдъхновяващите текстове могат да бъдат използвани за романтични комплименти към лимитиран тираж на любимите бонбони „Черноморец“.

Сподели с нас твой незабравим спомен и спечели изкушаващи награди от бонбони "Черноморец". Включи се в играта тук.