Много жени са преживявали следната разочароваща ситуация: предстои им важно събитие, а те не могат да намерят в гардероба си роклята, която би подхождала за него, така че да са неотразими и самоуверени сред гостите.

Елегантна рокля за шаферки
Как да изберете елегантни рокли, така че да сте подготвени за всеки повод? Нещо повече, как да облечете стилно и вашата дъщеря, така че редом с нея да изглеждате хармонично и красиво? Тук ще се постараем да отговорим на тези въпроси.

Може би сте получили семейна покана за сватба и се чудите какво да облечете? В такъв случай шаферска рокля с еднакъв дизайн за вас и вашата дъщеря би бил отличен избор. За да подберете подходящия модел, трябва да обърнете внимание на следните три фактора:-

- Сезонът, когато ще се проведе сватбата: ако времето е по-топло, бихте могли да заложите на ефирна миди рокля с ярки цветове; за по-хладното или студено време роклите биха могли да са с макси дължина и с дълъг ръкав.

- Мястото, на което събитието ще се проведе: дали ще е на закрито или открито място – например, в градина или на плажа.

- Наличието/отсъствието на специален дрес-код, ако например младоженците са избрали да проведат тематична сватба. Ако такъв дрес-код отсъства и се чудите какво да изберете за вас и вашето дете, романтичните флорални рокли са класически избор за сватби.

Разбира се, можете да изберете и рокля с друг принт, който да ви отличава от останалите гости – например, рокля с принт на геометрични фигури, точки, ивици или дори с леопардова окраска.

Вечерна рокля

Елегантната вечерна рокля е винаги на мода, а за да сте в пълен синхрон, купете рокля със същата кройка, дължина и цвят за вашата дъщеря, независимо дали е още малка или е вече тийнейджър. За да подберете правилната дължина на вечерната рокля, трябва да я съобразите с вашата фигура:

- Дългите до пода модели са подходящи за дамите с високи и слаби фигури.

- По-обемните дами ще изглеждат по-добре в миди рокли, с които умело ще могат да прикрият някои забележки по фигурата си.

Мини вечерните рокли акцентират върху краката и са предназначени за дами със стройни и дълги крака, които обичат да носят обувки на висок ток.

Рокля за специални поводи

Семейните събирания, бебешките кръщенета, празнуването на рождени или именни дни и юбилеи са чудесен повод да се снабдите с нова рокля за специални поводи. Ако събитията се празнуват през деня, можете да заложите на ярки цветове и жизнерадостни принтове. Можете да добавите и игриви нюанси, като нестандартни ръкави, асиметрично деколте, воали или някакви декоративни елементи.

Ако желаете роклята да ви служи за възможно най-разнообразни поводи, изберете класическата миди дължина. По този начин ще можете да я съчетаете както с чехли, така и с обувки на платформа или на висок ток. При това роклите с миди дължина са удачни както за празници и забавления, така и за работа, което ги прави универсални.

Офис рокля

Ако желаете да облечете себе си и дъщеря си в по-строг, дипломатичен стил, можете да изберете офис рокля, с която да пръскате очарование не само докато сте на работа, но и при други поводи. Такива рокли излъчват недостъпност и сериозност, затова ако търсите такъв ефект върху околните, това е вашият тип рокля за официални поводи.

https://modivo.bg/c/zheni/obleklo/rokli-i-gashterizoni предлага богата колекция елегантни рокли за дами от всяка възраст, както и за деца, което ви дава чудесната възможност да подберете комплект рокли за вас и вашата дъщеря. Блестете по-ярко от всякога на следващият специален повод, който ще посетите.