Търсиш любовта? Може да я откриеш на следващата дестинация, която ще посетиш. Но как да я избереш? С помощта на астрологията!

Овен

Ти обичаш места, които кипят от живот, места, на които имаш огромен избор от занимания, но в същото време понякога искаш да останеш сама на някое откъснато местенце.

Ирландия е точно като за теб. Освен че може да изпиеш по една бира в някой ирландски пъб, може да се насладиш и на спиращата дъха природа на страната, известна с красивите си езера и планини, като националния парк Уиклоу, където Джери и Холи се целунаха в романтичната драма „П.С., Обичам те“.

Телец

Ти обичаш природата и елегантността, затова ти предлагаме да се поразходиш из английската провинция, където ще откриеш градини, паркове и... замъци! Когато си достатъчно спокойна и отпусната, може да говориш с часове, което ще ти помогне да завържеш нови контакти.

Близнаци

Ти си идеалният пример за човек, който може да е много отворен и дружелюбен в един момент и съвсем затворен в следващия. Затова не е важно къде ще отидеш – дали в Тайланд, Швеция и Лас Вегас. Навсякъде ще ти е лесно да завържеш приятелства.

Рак

Ти обичаш да си във водата, затова ти предлагаме да се гмурнеш във водите на Испания или Португалия. Току-виж се влюбиш не само в златните плажове, но и в някой красавец.

Лъв

Ти постоянно копнееш за любов, за човек, който ще те обсипва с внимание и грижа, а бурните ветрове в швейцарските планини ще те накарат да потръпнеш и да поискаш някой да те вземе в прегръдките си и да те стопли.

Освен това искаш мъжът до теб да те глези, а луксът за теб е нещо, без което не можеш, така че Швейцария е точно за теб.

Дева

Ти си традиционалистка и не обичаш да излизаш от зоната си на комфорт, затова според нас ще срещнеш любовта на родна почва, но може и да я откриеш във Франция, с нейните прекрасни винарни и елегантни ресторанти.

Везни

Ти обичаш да живееш балансирано, което означава, че държиш както на приключенията, така и на усилената работа. Австрия е точно като за теб – тя ще те предложи много забавления на открито, където може да срещнеш и други приключенци като теб.

Скорпион

Ти си доста мистериозна и често на хората им е трудно да те разгадаят, но в същото време обичаш да се запознаваш с нови хора и да изследваш нови места. Предлагаме ти да се потопиш в някоя съвсем различна култура, като тази на Индонезия или пък Япония. Тяхната красота със сигурност ще заплени сърцето ти.

Стрелец

Ти си креативна, авантюристична и доста неспокойна личност. Не можеш да стоиш дълго на едно място, а животът те зове с пълна сила, затова се опитваш да видиш колкото се може повече от света. Затова ти предлагаме да обиколиш Италия, но по-конкретно – остров Бурано, който е идеалното място за едно романтично запознанство.

Козирог

Ти обичаш предизвикателствата, но в същото време знаеш и предела си. Обожаваш да си сред природата и обичаш да катериш нови и нови върхове, затова ти предлагаме следващото ти приключение да е сред шотландските планини, където може да срещнеш човек, който има същите интереси като теб.

Водолей

Красотата и уникалността на Холандия ще те пленят за цял живот, защото тази страна е свободолюбива и малко чудата – също като теб. Веселбата там ще бъде пълна, а списъкът ти със забележителности, които трябва да посетиш, ще бъде направо безкраен. Някъде там, сред историческите забележителности, може да намериш човек, който има същия свободен дух като теб.

Риба

Естествено, ти обожаваш водата. Когато си във водата, забравяш всичките си грижи. Идеалната дестинация за теб е Хърватия, с нейните приказни брегове. Там ще се чувстваш като у дома си, а това със сигурност ще ти помогне да изградиш духовна връзка с някого.