От известно време насам енергиите на Лъва ви карат да искате да живеете по-добре. През този месец не сте много далеч от целта си! С Марс в Лъв ще заобиколите препятствията, които стоят на пътя ви. Уви, преместването му в Дева, на 11-и, кара задълженията да се появят отново. Не ги възприемайте като неизбежни и не се обезсърчавайте! Продължавайте да се движите напред и вярвайте в добрия си късмет. Защо? Защото се възползвате от предприемчивите и щастливи енергии на Венера, Меркурий и Слънцето в Лъв. Те ви вдъхновяват с гениални идеи, които успокояват тежестта, породена от опозицията на Сатурн към Марс. Те ви карат да се срещате с хора, които имат силата да ви накарат да се развивате до върховете.

Преминаването на Марс в Дева забавя нещата. Вашият легендарен ентусиазъм е подложен на удар. В най-лошите дни сте обидчиви или особено критични към конкретни хора или ситуации. Стрелци, не се придържайте към миналото! Сега е моментът да експериментирате с други решения и да се съсредоточите върху нещо друго. Така че, ако ви направят предложение, което е в тази посока, грабнете го в движение и помислете за него след това. От финансова гледна точка ежедневието е осигурено, но по отношение на съществените разходи, преди да се задействате, преценете точно плюсовете и минусите.

Съвет на месеца: Въпреки че имате усещането, че се намирате в безкраен тунел, светлината е на една ръка разстояние. Вървете към нея спонтанно. Няма да съжалявате.