С Юпитер в Овен се развивате в атмосфера, която ви харесва и която ви подхожда. Прехвърлянето му в Телец ще се усети, защото темпото ще бъде по-статично и ще усетите по-малко ентусиазъм. От 17-и, ако искате да запазите същия курс, адаптирайте се към събитията и обстоятелствата, дори това да не ви устройва. Изчаквайте, защото не можете да направите нищо друго или повече. На 21-ви пристигането на Марс в Лъв влива отново този оптимизъм и тази увереност, от които имате нужда. То ви подтиква да разтърсите условностите, които ви губят времето. Марс ви насърчава да промените тактиката, за да запазите или възстановите благосъстоянието си. В резултат на това онова, което е било компрометирано от песимистичните умове, отново става актуално.

Юпитер продължава да ви тегли след себе си. Вие сте предприемчиви. Виждате професионалния си сектор в много цветове. За съжаление предупредителните знаци, които ви вълнуват от няколко дни, ще станат по-явни. Ако усещате, че ситуацията не е толкова добра, колкото сте очаквали, не изпадайте в паника. Приспособявайте се към събитията и се справяйте по-добре с тези задължения, които ви ужасяват. По този начин ще намерите фундаменталната стабилност, от която се нуждаете. От финансова гледна точка този сектор се развива добре, но това няма да продължи дълго, ако помогнете на някой, който е в беда. Така че помагайте, ако искате, но не се изчерпвайте.

Съвет на месеца: Този месец започва добре и завършва по същия начин. Въпреки това трябва да се справите с прекъсване, което продължава няколко дни. Следете събитията. След това лесно ще продължите там, където сте спрели.