Нови и нови изобретения и продукти се създават всеки ден. И днес ви представяме най-новата иновация, за която надали сте мечтали някога... изкуствени мигли със светодиоди!

Не само ще имате дълги и обемни мигли, но погледът ви направо ще свети... съвсем буквално. Създадени са от дизайнера Тиен Фам и се поставят като всички останали изкуствени мигли. Предлагат се в няколко цвята - розово, синьо, светлосиньо, бельо, жълто и зелено. Освен това имат различни режими на работа - за танци, за слабо примигване и т.н.

Как се захранват ли? С обикновена батерия за часовник и издържат до 4 часа. Управляват се чрез дистанционно, а контролерът за него е... във фибичка, която се слага на тила! Миглите са свързани с фибата чрез много тънки жици, които са почти невидими и трябва някой от близо да се вгледа, за да ги забележи. Освен това, ако се чудите, светлината им не е толкова ярка, че да ви заслепи, затова не бива да се притеснявате от инциденти.

Миглите още не се продават на пазара, а техният създател се надява да събере достатъчно пари, за да финансира проекта си.

Ако ви харесва неговата идея и се сдобиете с такива мигли, определено ще съберете всички погледи на следващото парти.

Вижте миглите в действие: