През юли вашият управител Венера диктува времето, което ще се случи в небето на живота ви. През първата част на месеца тя ще премине през знака Рак, като се фокусира върху делата на роднините, а до средата на юли ще премине в кралския знак Лъв и ще добави блясък към семейните дела. Нищо сериозно, но за необвързаните Телци има шанс да подредите дома си и дори да го декорирате, и то точно както отдавна желаете.
Заслужава да се отбележи, че освен Венера, Марс не по-малко ще влияе на настроението ви - той ще се движи през Телец до 21 юли. Това означава, че вашият герой ще има повече огън и желание за постигане на несъзнателни, но кармично важни за вас цели. Сякаш черти на Овен ще се появят дори в поведението ви - ще станете по-нагли, по-уверени в себе си, а на места дори ще се държите арогантно.
Според хороскопа за Телец през юли 2024 г. трябва да действате бързо и напористо. Предстоят ви много задачи за решаване, вероятни са чести пътувания и срещи с интересни хора. Тези събития ще ви разкрият нови перспективи, не бива да пропускате шанса си. През месеца на Рака се увеличава необходимостта от хармония, Телецът трябва да обърне повече внимание на близките си. Благодарение на тяхната подкрепа ще бъде възможно да се справите с всички изпитания. Общите проблеми укрепват семейството, трябва да се стремите към взаимно разбиране. Практичният Телец се стреми да постигне финансово благополучие по всякакъв начин, затова постоянно се усъвършенства. Гръмотевичното пълнолуние през юли благоприятства интелектуалната дейност, това е най-доброто време да започнете да учите.
Придвижването по кариерната стълбица в началото на юли ще се забави малко. Не трябва да търсите причините за неуспехите в себе си, това са просто обстоятелствата. Според хороскопа на Телеца трябва да си вземете почивка, за да се възстановите. Можете да се съсредоточите върху почистването на опашките или да посветите време на външна трансформация: новият имидж е предвестник на промяната. Тъй като Телецът се отличава с добра интуиция, при Венера в Рак, която има магически сили, той ще се чувства неуязвим. Въпреки трудностите, които животът ще му подхвърли, ще се окаже, че ще се задържи на повърхността. За да направите гласа на интуицията по-силен, трябва да се абстрахирате от външните стимули и да се съсредоточите изцяло върху чувствата си.
Новолунието на 4 юли е във вашия сектор за пътуване, което означава, че може да се отправите на ново място. Например на гастрономическо турне или на тридневно уединение, майсторски клас или работно турне. Бъдете спокойни, началото на месеца ще бъде важно за вас дори от гледна точка на общуването – може да се появи човек, с когото ще ви е приятно и удобно да общувате. Например, роднина може да се свърже или приятел ще дойде на гости. За необвързаните Телец Новолунието може да отбележи началото на любовна кореспонденция. Събитията от средата на месеца ще изискват бързи решения, по-добре е да сте готови по всяко време. Вероятна е среща с човек от миналото, която ще наруши спокойния ход на живота. Общият хороскоп за Телец за юли 2024 г. смята, че човек не трябва да показва объркаността си. Момент на слабост може да доведе до непоправими последици, има риск да бъдете въвлечени в измама. Внезапните промени в настроението могат да бъдат объркващи, но те си имат обяснение. Меркурий в Лъв придава емоционалност, в поведението започват да се появяват нотки на демонстративност. Телецът ще бъде в състояние на двойственост, когато душата е разяждана от противоречия. За да влезете в равновесие, ще ви помогне контактът с красивото, трябва да отидете на екскурзия.
Последните дни на юли ще ви зарадват с парични изненади, които ще ви накарат да повярвате в чудеса. В най-стресиращия момент може да ви се падне щедър подарък или голяма премия. Освен това, според хороскопа за юли, Телецът има всички шансове да върне стари дългове и да постигне компенсация. Трябва да се постараете да напълните финансовата си възглавница до горе. В полза на оптимистичното развитие на събитията е фактът, че Телецът е в състояние да прояви гъвкавост и мобилност. Причината за подобни промени е позицията на Марс в Близнаци, когато се увеличава творческата активност. Няма да има трудности с реализацията на идеите: необходимите материали ще се появят навреме, ще се появят платежоспособни спонсори.
Важен ден за вас ще бъде 20 юли - денят на тригона между Венера и възела на бъдещето, който ще помогне за разрешаването на въпроса, свързан с някои минали дела с недвижими имоти. Също така има шанс в този ден да бъдете силно вдъхновени от любовна енергия, може да имате красива среща. За Телците, които не търсят романтика, 20 юли може да бъде ден на творческо вдъхновение. Пълнолунието на 21 юли в Козирог ще стане важно и аномално за вас, защото ще ви изправи пред това, което сте решили за себе си около 22-23 юни (първото пълнолуние в Козирог). Освен това в този ден можете да вземете решение за важна финансова сделка, например инвестиране в пътуване, образование или подобряване на вашия бизнес.
Важно е да се отбележи, че през целия юли линията на работа ще бъде важен акцент за вас - Лилит в сектора на професионалния живот и здравето изглежда ще внесе лек хаос. Недоразумения в екипа, въпреки че безплатно Телец може да донесе служебна романтика.