Това е едно от най-неочакваните събития на годината, което ще постави всичко на мястото му!

Очаква ни истинска атракция от Вселената, защото две планети, отговорни за разрушението и съзиданието, се сблъскват в знака Телец на 16-ти юли. Уран и Марс са дует, който може да донесе драматична трансформация и квантови скокове, но може да дойде с известен шок, когато нещата не вървят по план.

От гледна точка на природните аномалии, съвпадът на такива сурови планети често води до катаклизми и природни бедствия: торнадо, цунами и дъждовни бури със свлачища. Тъй като съвпадът на тези планети ще се случи в знака Телец, аномалиите, които могат да бъдат свързани с почвата и недрата на земята, са доста вероятни. Например, в резултат на мълния, част от земеделската земя може да бъде унищожена или системата за доставка на някои хранителни продукти може да бъде нарушена.

Какво ще донесат Марс и Уран в съдбата на всеки човек?

На 16-ти юли планетите се свързват в знака Телец, който отговаря за финансите и самочувствието. За мнозина именно тази област от живота може да се промени драстично: някои приходи може внезапно да изчезнат или може да има ескалация на съществуващите доходи. Например, спечелихте 100 хиляди от вашия онлайн бизнес и сега този ден ще пристигне поръчка три пъти по-голяма.

Що се отнася до самочувствието, Уран в Телец може да ви шокира с това колко много Вселената сега ви тласка с реалностите на живота ви. Някой човек може много да ви унижи, което в крайна сметка ще доведе до разбиране за необратимостта на промяната.

Съвет: Бъдете честни със себе си, тъй като Уран е планета, която не дава втори шанс. Ако не анализирате какво се случва сега, тогава по-късно просто ще се окажете в покрайнините на собствения си живот.