Джейсън Меус повдигна малко завесата на тайната.

Цял свят говори за това, че не всичко е толкова гладко в най-красивата и известна холивудска двойка и че може би им предстои развод.

Напоследък медиите започнаха да пишат твърде често за предполагаемата раздяла на легендарната двойка. Журналистите почти всеки ден намират повод за това. Например преди няколко седмици Лопес беше забелязана да се разхожда сама в Бевърли Хилс и веднага излязоха статии, че дивата си търси нов дом. А след това пък Бен беше сниман без халката си. И все пак още същата вечер той пак я сложи отново на пръста си.

Самата звездна двойка обаче не е дала никакъв коментар по въпроса. Въпреки това медиите успяха да говорят с близкия приятел на Бен Афлек, Джейсън Меус. Ето какво сподели той.

Джейсън не вярва на слуховете, че 51-годишният носител на Оскар и 54-годишната актриса се разделят. „Мисля, че отношенията им ще се оправят. Бен има искрени чувства, както и Дженифър. Вече много години поред те все още са влюбени един в друг. Познавайки добре тази двойка, бих бил шокиран, ако прекратят отношенията си."

Въпреки това, Меус предположи, че Бен може да живее в друг дом, далеч от Дженифър за известно време, само за да може да се съсредоточи върху новия си филм, продължението на “Счетоводителя”, без нищо да го разсейва. А новият дом, който от своя страна Лопес търси, всъщност е просто „възможна инвестиция“.

Самата Джей Ло сподели не много отдавна следното: „Чувстваме, че това, което открихме отново, е много важно. И начинът, по който го защитаваме и как живеем живота си, какво решаваме да споделяме и какво да не споделяме. Балансът, който имаме сега, идва от опита и мъдростта, които сме придобили през годините.” Следователно фактът, че знаменитостите не коментират това, което се случва в отношенията им в момента, е просто техен избор и нищо повече или по-малко.

Нека си припомним как започна тяхната любовна история. Актьорите се срещнаха през 2002 година на снимачната площадка на филма "Трудна свалка", в който изиграха главните роли. По това време Лопес не преживяваше особено лек период в отношенията си с втория си съпруг Крис Джъд, а Афлек току-що се беше разделил с актрисата Сандра Бълок.

Бен почти веднага предложи брак на Дженифър и влюбената двойка насрочи дата за сватбата си през 2003 година. Но само 4 дни преди големия ден, звездите отмениха церемонията. Тогава те дадоха кратко интервю и коментираха, че решението им е взето заради „прекомерното медийно внимание“.

Дългите години, през които те бяха разделени, двамата се опитаха да изградят собствени семейства. Родиха им се деца, но те така и не постигнаха истинско лично щастие. В крайна сметка, преди две години си дадоха още един шанс.

Ето как Лопес коментира връзката си с Бен: „Това беше най-дълбоката и искрена любов, която някога съм изпитвала. Но по някаква причина, която не беше под нашия контрол, бяхме принудени всеки да тръгне сам по своя път. Разделихме се, създадохме собствени семейства, но тази искра гореше в сърцето ми през цялото това време. И тогава съдбата отново събра пътищата ни.”

А ние искрено се надяваме, че този пък те наистина ще извървят пътя си ръка за ръка заедно.