Множественият оргазъм не е мисия невъзможна! С повече въображение и желание скоро ще свършвате по няколко пъти.

1. Повярвай в множествения оргазъм!

Всичко започва от мисленето. Ако не вярваш, че е възможно да свършваш по няколко пъти, това наистина няма да се случи. Жената е способна да въздейства на сексуалното си желание с позитивни мисли и фантазии. Използвай въоръжението си и мини на палава вълна. Не мисли нито за проблемите в работата, нито за финансовите си неблагополучия. Лошите мисли в спалнята са забранени! Удоволствието ти ще бъде пълно, ако повярваш в големия оргазъм и не се страхуваш да говориш за него. 

2. Не капитулирай след първия оргазъм!

Много жени обръщат гръб на партньора си след първия оргазъм и нямат желание за още палави упражнения. Нагласата им е, че могат да свършат само веднъж и след като това се случи, нямат настроение за секс. Реално, жените могат да достигнат големия финал няколко пъти, макар усещанията да бъдат различни. Важното е да запазят възбудата и желанието си до последно и да  не се отегчават, чакайки другарчето им да приключи.

3. Най-хубавото предстои...

След първия оргазъм си представете, че най-хубавото тепърва предстои. Не отблъсквайте партньора си и му позволете да ви се наслаждава, докато свършвате пак и пак. Апетитът идва с яденето, а това важи напълно и в секса. Тренирайте с помощта на любимия човек и опознавайте тялото си, за да си осигурите множествен оргазъм.

4. Забравете за задръжките!

По време на секс не мислете как изглеждате в очите му. Забравете за целулита, излишните килограми, размера на гърдите си. Не си поставяйте сами ограничения, които само ви лишават от сексуални приключения. Направете всичко, което искате, но не смеете по някаква причина. Осъществете някоя своя фантазия. Любимият мъж също може да стане част от сценария. В секса всичко е позволено, ако е желано от двамата.

5. Обърнете специално внимание на G-точката

Изследвайте смело своята G-точка и позволете на другарчето си да ви помогне в опознаването й. Наблюдавайте как ви действа стимулирането й в различните пози и повторете. Няма нищо срамно в това да искате много оргазми, затова действайте!