Някога Плейбой беше синоним на сексуално освобождение, но нов документален филм разкрива нови, тъмни факти за списанието, имението и човека зад всичко това. “Тайните на Плейбой” разкрива дълбоки, тъмни и тревожни истини за живота в имението, особено за жените, които го правят това, което е. Зад блясъка и славата се крие планина от наркотици, насилване и измама… и къщата от карти най-накрая се събори.

Ето някои от най-шокиращите неща, които са се случвали в имението Плейбой, за които разказва документалната поредица "Тайните на Плейбой". 

Хефнър имал ненаситен сексуален апетит

Сондра Теодор, една от приятелките на Хефнър, твърди, че магнатът е настоявал за групов секс пет нощи в седмицата. „Не можахме да го удовлетворим. Той искаше още и още, и още“, обясни тя. Тя описа как сексуалните му искания стават все по-сериозни, а невъзможността да му откажат - ужасяваща. „Груповият секс беше най-малко пет нощи в седмицата. Имахме протокол. Той обичаше да режисира и никой не можеше да му противоречи, за да не го дразни”.

И въпреки нарастващите му сексуални изисквания, Холи Медисън, най-известната му приятелка, твърди, че Хефнър отказва да използва каквато и да е форма на защита по време на сексуалните им срещи. „Всичко беше много механично и роботизирано и трябваше да следваме примера на другите жени. Беше наистина грозно за мен как Хеф не искаше да използва защита“, каза тя.

Твърди се също, че основателят на Плейбой е бил домакин на седмичното 'Pig Nights', където поръчвал група от "грозни" проститутки да правят секс с него и приятелите му. Стефан Тененбаум, камериер на Хефнър между 1978 и 1981 г., споделея, че събитието се случвало всеки четвъртък, като Хефнър инструктирал двама сводници да доведат половин дузина проституиращи от Сънсет Стрип. Всички те са преглеждани от лекар, за да е сигурно, че са здрави, преди да започнат да контактуват с гостите.

Изнасилване и физически тормоз

Няколко жени твърдят, че са жертви на сексуално и физическо насилие от Хефнър и неговите приятели. Твърди се, че тези случаи са се случили не само в имението, но и на партита на Плейбой, в корпоративни офиси, в клубове и по време на промоционални събития. В особено шокиращо твърдение една жена обвини Хефнър и приятелите му, че са упоили актрисата Линда Ловлейс и са я принуждавали да извършва сексуален акт с куче. Други хора в документалния филм твърдят, че Хефнър е имал полов акт със собственото си куче.

Казва се, че VIP членовете на нощните клубове на Плейбой имат свобода, което им позволява да правят каквото си искат. В един от епизодите, бившата „майка зайче“ на Плейбой, Пи Джи Мастен, твърди, че създателят на Soul Train и водещ Дон Корнелиъс е отвлякъл и насилил сексуално две зайчета.
„Това вероятно беше най-ужасяващата история, която някога съм чувала в Плейбой“, спомня си Мастен за инцидента. „ Тези две млади момичета се качиха в неговия Ролс Ройс, отидоха до къщата му и не се чухме с тях в продължение на три дни. Не можахме да разберем къде са."
След като получават обаждане от една от жените, те са прибрани от шефа на охраната на Плейбой,, Джо Пиастро, който ги намира „окървавени и дрогирани“, според Мастен. „Те бяха вързани. Имаше дървени предмети, с които бяха содомизирани. Беше ужасно, ужасно.”

Мастен признава, че носи голяма вина за това, че не е казала нищо, но твърди, че въпросът е бил решен вътрешно, като екипът по сигурността на Плейбой е убедил жените да не говорят публично за това. „Обвинявам се много, имам такава вина, че не казах нищо тогава, но знаех, че никой няма да ми позволи да го направя. И кой щеше ми повярва? Никой нямаше да ми повярва", споделя тя.

Дон Корнелиъс (който почина през 2012 г.) не е в състояние да се защити, но синът му категорично отрича твърденията пред People, наричайки това „невероятна история без истински доказателства“.

Това са само част от скандалните разкрития, които "Тайните на Плейбой" разкрива, години след смъртта на Хю Хефнър.