Всяка жена има своите малки тайни, които не споделя с любимия си мъж. Не се обвинявай, че не споделяш всичко с него. Повярвай и той не е на 100% искрен с теб!

1. Шопинг

Цените на дрехите и обувките ти могат да му докарат сърдечна криза, затова му ги спести. Той не разбира колко е важно за теб да изглеждаш добре и да имаш модни тоалети. Няма да разбере и страстта ти към обувките, нито към парфюмите. Ако му кажеш, че блузката ти на “Манго” струва 69 лева, той ще те нарече прахосница. Няма да разбере и че цената на спиралата ти е съвсем нормална за качествената козметика. Спазвай простичкото правило да не му се хвалиш какво си купила и на каква цена и ще живеете щастливо.

 

2. Ровиш в телефона и компютъра му?!

Почти всяка жена се е изкушавала да погледне в телефона и компютъра на другарчето си. Обикновено го правиш в началото на връзката, когато се чувстваш несигурна. Не се издавай обаче, че ровиш в историята на лаптопа му, за да проследиш кои сайтове е посещавал последно или какви снимки е гледал.

 

3. С колко мъже си спала

Няма начин да не те е попитал колко мъже си имала преди него. В никакъв случай не му  казвай истината, ако тя може да застраши връзката ти. Не е добра идея и да му разказваш за бившите си гаджета, за общите ви преживяния и подвизи в спалнята.

 

4. Ревност

Ако усещаш, че ревнуваш без причина и се самонавиваш, по-добре нему го казвай. Това ще го подплаши, а и той ще се замисли доколко си уверена в себе си. Нали не искаш да те смята за комплексирана?!

 

5. Материално момиче

Да, знаем, че обичаш красивите вещи! Няма нищо лошо в това да искаш повече и повече. По-добре е обаче да му покажеш, че парите не са най-важни за теб. Така той ще се чувства специален и няма да се съмнява, че го използваш.