Астрологът разказа подробно на кои периоди трябва да се обърне по-внимателно внимание, за да не се пропуснат обещаващи възможности.

Известният астролог Тамара Глоба разкри представителите на коя зодия ще съберат всички блага на 2023 г. Податливите и трудолюбиви Лъвове ще бъдат основните късметлии, които още през 2022 г. започнаха активно да работят върху плановете си за бъдещето - успяха да постигнат много през първата половина на тази година.

Според Глоба грандиозен успех очаква Лъвовете далеч от дома:

"Ще има важни пътувания, работа с хора от други страни и региони, но са необходими спестявания. Възможно преместване, смяна на местоживеене. Най-успешният период е края на февруари, март и първата половина на април", казва Тамара.

От втората половина на 2023 г., благодарение на успехите през зимата и пролетта, ще се появят нови лични и бизнес планове. Почти през цялата година, с изключение на средата на октомври, ще прекарате най-доброто време на път.

До средата на есента в живота на Лвов ще дойде времето за лични промени:

"Възможни са хобита и много изкушаващи предложения, повишено внимание към вашата личност, личен успех в творчеството, спорта, екстремните и интелектуалната дейност, както и голямо признание." 

Въпреки това, заедно с подкрепата на другите, можете едновременно да очаквате осъждане. Може би това ще бъде в семейството. От зимата до късна есен е необходимо да се полагат специални грижи за децата и близките. От средата на годината старите връзки ще станат важна опора в живота, ще ви помагат и близките.

От лятото на 2023 г. и през следващите две години представителите на зодия Лъв ще трябва да отърсят праха от придобитите преди това знания – те определено ще им бъдат полезни.

В работата също през ноември ще ви очакват кардинални промени. Ноември и декември обикновено са белязани в хороскопа на огнения знак с интелектуални, творчески, спортни и бизнес успехи.

По-рано Тамара Глоба разказа коя зодия ще има особен късмет през втората половина на 2023 г., а щастливците бяха представителите на зодия Телец. Според астролога тези представители ще се чувстват като истински победители. Те ще могат да превърнат в реалност всичките си планове. И всичко това, защото Телецът е придружен от Юпитер - както знаете, тази планета е отговорна за благополучието и просперитета.