Само една седмица може да доведе до положителни промени в живота ви, най-важното е да се отнасяте правилно към "уроците".

Карта Таро на седмицата от 12 до 18 юни – „Страница на пентаклите“

Живей и се учи. Именно тази прощална дума ще ни съпътства през цялата седмица. Колкото повече успеете да попиете новото и непознатото, толкова по-широко ще можете да погледнете на себе си и на околния свят отвън. И тук не става въпрос само за образование в истинския смисъл на думата, макар че допълнителните курсове, семинари, лекции, подкастове и уроци със сигурност също ще дадат резултат.

В по-широк смисъл „Страницата на пентаклите“ ни напомня, че на пътя на всеки може да има препятствия и съдбата често може да подлага на изпитание силите ви. Ако гледате на трудностите като на непробиваеми препятствия, които работят срещу вас, за съжаление, седмицата само ще ви разстрои и ще отнеме силите ви

Опитайте се да се отнасяте положително към всякакви трудности: от тези житейски уроци можете да извлечете полезни поуки, които със сигурност ще ви бъдат полезни в живота. Неслучайно казват, че цял живот помним и благодарим на строгите учители.

Този подход е подходящ за всяка област на живота, независимо дали става дума за работа или взаимоотношения. Бъдете внимателни с колегите си и се вслушвайте особено внимателно в коментарите и желанията на шефа. Може би през тази седмица ще откриете липсващия пъзел, който ще даде тласък на кариерата ви напред.

Когато става въпрос за взаимоотношения, бъдете толерантни към партньора си и се опитайте да не бъдете враждебни към реакциите, които ви причиняват негативни емоции от първия път. Колкото по-спокойно се отнасяте към близките си през тази седмица, толкова по-силна ще стане връзката ви.