Следващата седмица обещава да бъде успешна и наситена със събития. Очакваме положителни промени и подаръци от съдбата.

Карта на седмицата от 13 март до 19 март е Асо на Пентакли.

Очаква ни една много плодотворна и светла работна седмица, която ще ни донесе много приятни изненади и подаръци от съдбата. Голяма карта, която обещава големи печалби, неочаквани приходи сякаш падащи от небето, както и шансове за повишение и кариерно израстване.

През този период всичко е във вашите ръце, представете си, че можете да получите всичко, което си поискате. Опитайте се да използвате това време максимално.

Разбира се, тази седмица е особено успешна за работата: цялото внимание на ръководството е насочено към вас, заслужените награди и похвали също отиват при вас. Награди, подаръци, намерен портфейл с пари - всичко това е възможно в периода на петолъчката.

За взаимоотношенията тази карта означава стабилност и спокойствие, както и семейство.Ценностите излизат на преден план, дори може да направите или получите предложение за брак. Но предложението ще бъде съвсем сухо и практично, без излишни емоции. Това е съзнателен избор на ума, направен "за векове".

Ако все още сте свободни, най-вероятно статутът ви няма да се промени тази седмица. Затова я прекарайте с максимална полза за себе си, без да се поддавате прекалено много на емоции.

Чудесен съвет за тази седмица е заземяването. Масажи, спорт, вкусни и здравословна храна, ръкоделие, отглеждане на цветя и растения. Този подход ще ви помогне да се свържете с енергията на лазарника и да извлечете максимална полза.