Ето какви приятни изненади ще ни донесе новата седмица.

Карта на седмицата - Цар чаши

През следващата седмица ви очакват много емоционални, ярки и изпълнени с любов дни. Очевидно Денят на влюбените е бил много продуктивен за повечето от вас.

Царят на чашите говори за откритост и искреност към околните, честност на намеренията, подкрепа и готовност за изслушване във всяка ситуация.
Във взаимоотношенията това е период на топлина и комфорт в двойката, преход към качествено ново ниво до брак, нежност и чувствителност. Царят на чашите е невъзможно романтичен, така че можете да очаквате приятни изненади от любимия човек.

Ако все още сте свободни, тогава картите говорят за появата в живота ви на много романтичен и любящ партньор, за когото ще се превърнете в център на вселената. Но не бързайте да го обграждате с пълна любов и грижи.

Царете на чашите обичат себе си не по-малко и ако разберат, че някой ги обича безпаметно, много бързо ще изместят фокуса на вниманието от вас към собствените си дела и ще оставят връзката да върви от само себе си.

На работното място тази карта ви насърчава да включите въображението си и да потърсите творчески подход към всяка задача. Използвайте дипломацията и уменията за водене на преговори, за да се измъкнете от трудни ситуации.