Следващата седмица е невероятна по свой собствен начин и сега ще ви разкрием защо.

Таро карта на седмицата 30 януари - 5 февруари е Обесеният.

Следващата седмица ще бъде много спокойна и дори на моменти ще ви се струва твърде дълга. Ще имате чувството, че нищо не ви се случва и сякаш сте хванати в примката на времето. Силно препоръчително е обаче, да не планирате много неща, тъй като е вероятно плановете ви да бъдат нарушени от независещи от вас обстоятелства.

През периода на Обесеният много важни задачи и проекти в работен план е възможно буквално да замръзнат. И колкото и да се стремите да ускорите решаването на проблеми или да подпишете желан документ възможно най-скоро, картите ви съветват да не форсирате събитията и да се отпуснете.

През тази седмица е много важно да си дадете почивка и да погледнете дълбоко в себе си, да помислите за истинските си желания и за своя път. Картата Обесеният е самата точка на пътя, където прибързаните решения могат да се окажат грешни решения. Много по-благоприятно е да отделите време за анализ на вътрешния си свят.

За тези които имат връзка и за тези, които все още са свободни, следващата седмица няма да донесе нищо ново.

Препоръчително е да не влизате в конфликти, тъй като те могат да се проточат. Липсата на новини също е добра новина. И не се притеснявайте излишно, в този динамичен свят моментите на спокойствие всъщност са много важни за нас.