Таро карта на седмицата: Слънцето

За картата Таро тази седмица можем да кажем известната поговорка: „и на нашата улица ще изгрее слънце“. И тук имаме предвид настроението, което ни очаква от 27 май до 2 юни, защото се падна един от главните аркани в Тарото, и не кой да е, а Слънцето. На всички пътища сега е изгряла зелена светлина и всичко е изключително просто и оптимистично. Най-важната ви задача през следващите дни е да се забавлявате и да не очаквате никакви уловки. Настъпи периодът на пируване и щастие от това, с което се занимаваме.

Може да получите дори даден подарък и да се почувствате така, сякаш не го заслужавате. Не обръщайте внимание на тези мисли, приемете всичко с удоволствие и се насладете на периода. Ако имате спор с важен за вас човек, в близко бъдеще ще имате възможност да се помирите, трудностите ще бъдат решени, същността на проблема ще се разясни, а най-добрите ви личностни качества ще се проявят именно в тази ситуация. А ако си търсите половинка, Слънцето ви дава възможност да срещнете смел и достоен, креативен и енергичен партньор.

За да постигнете успех в кариерата си, не забравяйте за баланса между работата и личния живот, отделете място в графика си за добра и качествена почивка. Това ще ви предпази от ефекта на бърнаут и ще ви даде възможност да вършите работата си с удоволствие.