Близнаци, вие сте готови да се развихрите, но има и други зодии, които ще получат своите подаръци.

От 23-ти май до 17-ти юни Венера ще бъде в Близнаци, което ще направи някои хора по-комуникативни, гъвкави и адаптивни, готови да задоволят любопитството си, да се срещнат с възможно най-много хора и да им даде възможност да обновят живота си чрез нови преживявания и ситуации.

Като всяка Венера, Венера в Близнаци ще донесе подобрение във финансите и любовните дела, както и в ежедневието на всички. Но следните четири зодии са много по-облагодетелствани от останалите.

Стрелец

Венера не само ще повиши увереността и самочувствието ви, но и ще засили чувствеността и еротиката ви. Преминаването през този период ще бъде изпълнено с лекота: популярността ви също ще бъде голяма, ще бъдете напълно приети от околните и ще завързвате нови познанства с лека ръка. Успехите ви с противоположния пол ще бъдат многобройни и от само себе си се разбира, че това е подходящият момент да задоволите желанията си, да сложите край на самотата си, да сключите изгодни партньорства или да подобрите отношенията си с важните хора в живота си. Всъщност не е изключено отношенията ви да станат стабилни, да се обсъжда съжителство или дори да се стигне до брак.

Телец

Венера с транзита си във втория ви дом ще ви компенсира морално и материално. Тя не само ще ви направи по-гъвкави и хитри, но и ще ви даде мотивация да се откъснете от консервативните си позиции и да видите нещата по различен начин във финансите и любовните си дела. И между другото, виждайки какво се случва около вас, най-лесно ще е да се хвърлите в лудницата и да видите как можете да излезете напред и в двете области! Може би ще потърсите начини и алтернативи да увеличите доходите си или да опитате нещо ново, стига да го имате! Нивото на сексуалността ви така или иначе ще бъде повишено, но е по-вероятно да търсите леки приключения, които ще ви подмладят, отколкото постоянен спътник.

Скорпион

Венера се премества във вашия 8-ми дом, зареден с подаръци, както материални, така и еротични - две области, които представляват непосредствен интерес за вас. Всъщност при тези обстоятелства да останете невредими и да не загубите това, което имате, е по-важно, тъй като никой не иска да брои загубите си. Ще се възползвате от различни ситуации и ако останете гъвкави и готови да се възползвате от възможностите, ще спечелите и пари, което ще ви позволи да посрещнете непосредствените си задължения, без да се налага да отлагате важни дела, или да се напрягате как да свързвате двата края. Благоприятни договорености или развития ще дойдат и от банки, застрахователни фондове или данъчни власти. От друга страна, любовта ще се появи и вероятно ще привлечете човек, с когото ще има силна химия.

Водолей

Венера във вашия 5-ти дом внася прохладен полъх в любовния ви живот или поне ви кара да се обърнете към любовта, за да се отърсите от другите проблеми, с които се занимавате и които ви объркват. Основната ви молба ще бъде да намерите партньор, с когото да си прекарвате добре, да не зависи от вас, а най-важното - да общувате и да тренирате ума си, а не само тялото си. Доста сте разкъсани по другите си въпроси, единственото нещо, което не искате в този момент, са страстите и драмата, така че ако не се получи по начина, по който сте намислили запазете самообладание. Ако вече сте обвързани, това е идеалното време да изгладите напрежението с партньора си, но и да се насладите на живота си, като излизате и се забавлявате. Помнете, че все пак хубави моменти и радости може да очаквате и от децата си.