Няма причина за разочарование. Помнете, че всяко препятствие винаги е за добро.

Това може да ви натъжи. Знайте обаче, че винаги има причина за случващото се. И тази причина е за ваше добро. Може би имате нужда от повече време, за да опознаете по-добре партньора си или може би човекът, с когото имате връзка в момента, не е подходящият за брак. Във всеки случай това е преди всичко ваш личен интерес, така че ако не изкачите стълбите на църквата през следващата година, помислете, че по всяка вероятност избягвате проблеми, които биха затруднили живота ви. Това се отнася за две зодии към този момент.

Дева

Сатурн в Риби вече е започнал да влияе на тези от вас, които принадлежат към втората декада и с напредването си ще „хване“ и тези от третата декада. Как ви засяга това, скъпи Деви? На практика го имате в седмия си дом, което е свързано - наред с много други неща - с брака. Сатурн не е „лесна“ планета и когато един знак приеме влиянието му, животът му също се променя. Сатурн носи пречки и проблеми и ви моли да прецените дали връзката, която имате, си струва да продължи или трябва да спрете до тук. Всички проблеми, които сте заровили под килима, ще излязат наяве и ще бъдете призовани да се справите с тях. Сатурн ще ви даде няколко урока и ще ви накара да поемете отговорност. По-вероятно е да се разведете, отколкото да решите да се ожените.

Лъв

За Лъвовете, които принадлежат към първата декада, през следващия период нещата няма да са никак лесни, тъй като Плутон влезе във Водолей (ще се върне за известно време в Козирог, но от 20 ноември нататък отново ще върне във Водолей) и пряко засяга техните собствени десет дни. Плутон е планета, която ще промени всичко, което знаят. Ще ги обърне с главата надолу. Той на практика ще ги накара да се преродят от пепелта. Да разрушат всяка слаба точка и да я изградят от нулата. Не обещава леки дни. Ще се изискват работа, промяна и трансформация. Родените през втората и третата декада на Лъва все още имат време да усетят влиянието му.