През тази седмица най-важна ще бъде грижата за себе си, за хората и духовните ценности.

Таро картата на седмицата е: Умереност

След събития, които като буря променят обичайния начин на живот, настъпва спокойствие. Такова оздравително затишие е необходимо, за да може след вътрешните трансформации да последват външните промени. Този етап е не по-малко важен, затова ще е чудесно да организирате за себе си подходящи условия за възстановяване.

Например: може да се разходите в парка край реката или да посетите СПА център в името на това да намерите спокойствие и вътрешна лекота. А след това да се насладите на приятен разговор и пиене на чай на красиво място.

Понякога е необходимо да си дадете възможност да бъдете в тишина и да почувствате вътрешна хармония, преди отново да се потопите във водовъртежа на събитията. По време на такава съзерцателна пауза ще видите как сте се променили: израснали сте и сте укрепнали. И едва когато се почувствате готови да покорявате нови хоризонти, можете да тръгнете към целите си с нова сила.

Намерете възможност да взаимодействате с изкуството тази седмица, за да отговорите на най-важните въпроси, които ви вълнуват.За да чуете какво наистина иска душата ви, понякога е достатъчно да посетите музей. Изберете световен шедьовър, който ви харесва. Понякога едно известното платно е изпълнено с много повече знаци, отколкото изглежда.