Всички ние проектираме идеите си върху други хора, случайни ситуации или места, на които попадаме. Имаме предразсъдъци, предубеждения, очаквания и неприязън, които не винаги можем да контролираме. Виждаме всичко от нашата субективна гледна точка, основана на собствения ни опит, и тази седмица ще сме особено наясно с това.

Осмицата на мечовете, която е картата на седмицата, е напомняне за истината, която продължаваме да разбираме ден след ден. Картата ще ви послужи като стимул да преосмислите нещо или някого, когото сте видели в негативна светлина. Помислете за обкръжението си и интуицията ви ще ви подскаже с кого трябва да ограничите общуването.

Седмицата обещава ярки емоции в любовта. Не се затваряйте при среща и не отказвайте, ако ви поканят на среща. Вероятно е това да е непланирана среща, която ще ви доведе до нова връзка. За тези, които са вече в такава, картата съветва да покажат чувствата си и още веднъж да обяснят в любов на своя партньор.

Сега е много важно да се отървете от негативната енергия. Ако чувствате, че сте на ръба, обърнете внимание на сигналите на тялото си. Позволете си да се отпуснете през уикенда или още по-добре - планирайте лятна ваканция. Повдигнете си настроението, организирайте пазаруване, срещнете се с най-близките си хора. Не се притеснявайте твърде много за работата, защото сега едва ли ще можете да повлияете на развитието на ситуацията.