Пригответе се да се доверите на съдбата си - тази седмица тя ще ви поднесе много приятни изненади.

Карта Таро на седмицата от 15 до 21 май - Кралица на петолъчките

Тази седмица ще ви донесе стабилност и всички събития ще положат важна основа за бъдещето ви. Затова обръщайте внимание на всякакви дреболии и обрати на съдбата, старайте се да подхождате към всичко сериозно и задълбочено.

Посветете по-голямата част от времето си на работата, бизнеса, материалните въпроси и подобряването на дома. Бъдете уверени в себе си, в действията си, чувствайте се като господари на съдбата си. Царицата на пентаклите обича и насърчава онези, които са отговорни и педантични в делата си. Главното е да не вземате драстични решения, първо проверете и преценете плюсовете и минусите.

За взаимоотношенията това е много благоприятен Арканум, който говори за силна семейна връзка: взаимно разбиране с партньора и близките, топли вечери с децата и родителите, съвместни семейни ваканционни пътувания, уютно готвене на свещи, четене на книги преди лягане и прегръдки вечер под топло одеяло. Опитайте се да оползотворите максимално свободното си време за тези, които обичате, и веднага ще получите същата вълна от благодарност и любов в замяна.