"Идеални" представители на всеки един знак на зодиака реално не съществуват в природата. Въпреки това от хороскопите е напълно възможно да получите обща представа за качествата и характера на човека, от когото имате нужда. И все пак – в никакъв случай не ви призоваваме да разрушите вече установена връзка, ако се окаже, че според тази статия вие и вашият партньор не сте подходящи един за друг.

Каква е жената Овен?

Под знака на Овен са родени много световни знаменитости: Рийз Уидърспун, Марая Кери, Алла Пугачова, Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър, Селин Дион, Мария Шарапова. А също: Елен Колева, Стефка Костадинова, Хилда Казасян, Славена Вътова…

Жената Овен не е толкова лесна за разгадаване. Тя създава впечатление на човек, който успява винаги да запази самообладание и хладнокръвие. Понякога изглежда, че се отнася към мъжете с предразсъдъци. Но това е само акт на самозащита. Всъщност жената Овен е истинска актриса: очарователна, противоречива, темпераментна и непредсказуема. Тя сменя ролите си толкова бързо, че ако нейният събеседник се окаже човек с недостатъчно бърза реакция, след известно време със сигурност ще почувства, че му се вие свят.

Речта на жената Овен е импулсивна - каквото й е на душата, това е и на устата. Тя говори директно, без да се замисля за последствията.

Жените Овен нямат време да скучаят. Тези амазонки избират дейности, които им позволяват да се забавляват, тествайки физическите си граници - тенис, ветроходство, сноуборд, пилатес, секс, най-накрая!

Жената Овен е влюбена... в самата любов, по природа е романтична и смята секса за един от най-приятните аспекти на живота. От любовника си тя очаква преди всичко секс, а не бащинска грижа и попечителство - втори баща не й е нужен.

Не бързайте да обвинявате жената Овен в лекомислие - въпреки факта, че спонтанността и авантюризмът са в кръвта й, тя изобщо не е вятърничава. Сред Овните всеки втори е идеалист, всеки трети е философ, но тези качества не им пречат да вземат решения. Ако тя каже „Хайде!”, значи точно това има предвид - тази черта привлича мъжете към нея.

Ключът към сърцето на дамата Овен е ласкателството - тя може безкрайно да слуша комплименти, особено ако са адресирани до тялото й. Не е в природата й да минава покрай огледалото и да не се възхищава на самата себе си. Жените Овен се гримират много умерено, защото вярват, че като цяло външният им вид не се нуждае от корекции.

Те не биха се зарадвали на практични подаръци - основното за тях са емоциите. Може и да приеме с удоволствие някаква копринена пижама, но все пак няма да я използва - ще продължи да спи в костюма на Ева, защото е по-комфортен за тялото й.

Мъжът, който се ожени за нея, ще трябва да се задоволи с ролята на заместник на Боса или да се подготви за стогодишна война, в която няма да има милост към него. Жените Овен често имат проблеми в брака поради органичната им необходимост да бъдат независими и неспособността им да си стоят вкъщи. Ако тя ревнува, тогава в нея говори по-скоро наранена гордост или накърненото самолюбие, отколкото чувството за собственост. Чувстват се абсолютно нещастни, ако се карат със съпрузи или любовници. Самите те обаче са в състояние да доведат всеки "до предела".

Жената Овен е убедена, че парите са за харчене. Тя обича да хвърля пари наляво и надясно, преразходът не я плаши. Напълно е убедена, че ако днес финансите „пеят романси“, то утре определено ще изпълнят „жизнеутвърждаващ марш“.

Сред Овните има много оптимисти, които успяват да запазят своята жизнерадост до дълбока старост, радвайки се на всеки нов ден.

Жената Овен в леглото

Еротична, страстна, секси - ако се отдаде на мъж, тогава го прави, за да получи удоволствие преди всичко самата тя - партньорът ще получи почетно второ място. Жените Овен не смятат спалнята за единственото подходящо място за сексуални забавления и не са против да правят секс на задната седалка на колата или в офиса на дивана. Те не обичат дългите прелюдии. Ако жената Овен е сексуална, мъжът ще се окаже легнал по гръб, още преди свещите да изгаснат и преди да прозвучат последните акорди на романтичната мелодия …

Тя се нуждае от достоен любовник, който да й подхожда - силен, издръжлив, способен да обуздае агресивността й. Ако мъжът не отговаря на нуждите й в леглото, тя ще предпочете да намери друг, защото трудно може да си представи живота без секс „на най-високо ниво“.

Какъв мъж й трябва

Скучен мъж на средна възраст или мамино синче никога не биха могли да влечатлят жената Овен.Тя се нуждае от истински "мъжкар" със заложби на лидер.

Подходящи партньори за жената Овен

„Подобното привлича подобно“ - според този принцип мъжът Овен чудесно подхожда на жената Овен. Да, от време на време те ще се „блъскат“ един с друг, ще има шумни разправии, но след тях ще дойде редът на сладкото помирение в леглото и семейната идилия.

Друг прекрасен вариант е мъжът Лъв. Техният романс ще бъде толкова страстен, че искрите, които прехвърчат между тях, ще бъдат видими с просто око. Между жената Овен и мъжа Лъв са възможни истински чувства - дълбоки и нежни. Достатъчно е да бъде възвеличено егото на Лъва и той ще се превърне в страстен и предан любовник.

С мъжа Стрелец имат еднакъв интерес към разнообразието в живота, така че едва ли някога ще скучаят заедно. Що се отнася до секса, не можете да желаете по-добра двойка, те са създадени един за друг.

Мъжът Телец също е подходящ за жената Овен. Но тези отношения са взривоопасни - само една лъжичка ревност в бурята от любов може да развали връзката. Не се препоръчва приемане на годежен пръстен от Телец, но той е идеалният партньор за връзка за една нощ.

Жената Овен може да оплете в мрежата си мъжа Скорпион без проблеми. Той често се чувства като нейната любима играчка, която е целувана и прегръщана, а после захвърляна в ъгъла. Въпреки това Скорпионът продължава да изпитва силно привличане към жената Овен. А тя, играейки си с любовта му, някой ден може да се почувства незаменима и... да остане с него завинаги.

Неподходящи партньори за жената Овен

Везните никак не се вписват в представата за щастлив живот с жена Овен. Везните поставят себе си на първо място, а тя изобщо не приема страхливостта и благоразумието им.

Чувството за интимност, ритуалите и рутината са изключително важни за мъжа Дева - така че роман между него и жена Овен е обречен, защото не може да изисквате от Овните дисциплина и подчинение на правилата.

Мъжът Близнаци малко се страхува от жената Овен, въпреки че я смята за много привлекателна личност. Плаши го желанието й открито да демонстрира чувствата и емоциите си.

Раците и Козирозите изглеждат твърде скучни и бавни на импулсивните Овни.

Въпреки че мъжът Риби е енергичен, неговата енергия е насочена в посока, абсолютно обратна на посоката на Овен. Между тези две зодии е невъзможен роман, обречено на провал е дори най-платоничното приятелство.

Водолеите, както самите Овни, са склонни да флиртуват и да изневеряват, така че дори ако всичко друго се развива благоприятно във връзката им, е малко вероятно да не си разменят взаимни упреци за изневяра.