Тази седмица бъдете готови само за положителни емоции и знайте, че ги заслужавате!

Таро карта на седмицата 22-28 май – Шестица жезли

Тази седмица ще ви донесе празнична атмосфера от добре свършената работа до момента. След като с упорство преодоляхте трудностите по пътя си, вие постигнахте успех и сега можете да се наслаждавате на седмицата с чиста съвест. Друга добра новина, която този аркан ни съобщава е, че успехът ще донесе със себе си още по-голям успех.

Затова не се притеснявайте да мислите мащабно. Посрещнете големите цели и си поставете нови такива, които да покорите. И тогава ще видите как животът ви набира нова скорост, а съдбата ви води към успехи. Приемете възможността да постигнете повече от това, което сте си представяли до момента.

За да може седмицата да положи добра основа за бъдещето ви, мислете положително и се заобградете само с хора, с които изпитвате положителни емоции. И помислете върху това: може би е време да прекратите някои, вече изчерпали се връзки – както приятелски, така и любовни.

Друг важен нюанс, на който да наблегнете тази седмица, е да се опитате да бъдете щедри. Този съвет се отнася както за финансите ви, така и за духовната ви енергия. Когато дарявате на другите, винаги помнете, че благодарение на ефекта на бумеранга всичко се връща към вас в двоен размер.

Не се страхувайте да подадете ръка дори на хора, които не познавате добре, ако те наистина имат нужда от помощ. Най-вероятно те все още ще играят важна роля в живота ви. Но бъдете внимателни със съперниците и колеги си. И помнете, че този, който се опитва да „придърпа одеялото към себе си“, ще действа въз основа единствено на собствените си интереси.