Едно от най-важните неща, които да свършите тази седмица, е да изградите диалог със себе си.

Таро карта на седмицата от 26 юни до 2 юли – Великият Жрец

Всеки от нас има свои собствени идеологии, норми и правила на поведение, към които се придържа. Великият Жрец, или наречен още Йерофантът, ни напомня да сме наясно със себе си в настоящия момент, да се запитаме в какво вярваме и защо и след това може би дори да поставим под съмнение тези наши възгледи.

Картата се появява, за да ни припомни, че много от нашите вярвания и модели на подражание произхождат още от детството и семейството ни и пряко зависят от възпитанието ни и общуването с нашите родителите. Може би е дошло времето да осъзнаете, че ехото от това далечно минало вече е заглъхнало и не отговаря на начина на живот, който водите в настоящия момент.

Не бива да забравяме, че много от нашите преценки се сформират в една обща симбиоза, където идеологическите, религиозни или философски позиции бързо се влива в друга, изграждайки здрава верига помежду си. Колко предсказуемо може да бъде вашето мнение? Тази седмица Великият Жрец открито ще ви изправя пред въпроси и ще ви насърчи и вие от своя страна да поставите под въпрос връзките, които сте създали през живота си.

След като постепенно преминете през един вътрешен анализ на хората, предметите и събитията около вас, ще получите точните отговори на това, в какво наистина вярвате и дали трябва да промените вече съществуващото състояние на ситуациите във вашия живот. Прекарайте седмица в диалог със себе си и не се страхувайте да разрушите старите си нагласи и модели на поведение.