Татяна Иванова е име, познато на почти всеки, който има достъп до новини. Тя е 19-годишно момиче, което мечтае да се превърне в първата българка, летяла в космоса. И като всеки човек, който работи за мечтата си, тя е на път да я осъществи.

Приета в единствената единствената академия на NASA, която сертифицира кандидат-астронавти, Татяна организира дарителска кампания, в която всеки може да се включи и да подкрепи мечтата й. И се оказва, че в България има много хора, готови да го направят. Само за 1 седмица по сметката на Татяна постъпват повече от 90 000 лева:

“За по-малко от седмица събраната сума по кампанията надхвърля 90,000лв. Получих дарение от 30,000лв. от г-н Станислав Минчев, 1000лв. от СМАРТ ИМПРЕС ЕООД и още дарения по личната си сметка! Вследствие на това, крайната сума в платформата на Подкрепи.бг се променя. Благодаря от сърце за безрезервната подкрепа, съобщенията, имейлите и посланията, които ми изпращате. Смея да кажа, че по принцип съм силна с думите, но днес те не са достатъчни.
Остават още 25,000лв. и вече нямам съмнения, че ще ги събера! БЛАГОДАРЯ”, пише момичето от Добрич в пост във Фейсбук.

С такива феноменални резултати сме сигурни, че скоро Татяна ще постигне мечтата си да докосне звездите!