Хората от зодия Телец могат да направят какво ли не по време на лятната отпуска, но не и да започнат любовна афера. Според принципните Телци, любовта и сексът са двете страни на една и съща монета и ако по време на отпуската е достъпно само първото – тогава няма смисъл да си губят времето. Най-сериозното, на което са способни, е обмяната на реплики с привлекателен непознат и невинен флирт без последвало развитие.

Характерно за Телците е да не се поддават на уговорките на по-отраканите си приятели и да не изневеряват на принципите си. В противен случай може да се върнат вкъщи с вгорчено настроение и разбито сърце.

Представителите на втората рогата зодия са ясни. Няма море, няма планина - те могат да се чувстват прекрасно навсякъде, стига чревоугодничеството им да остане доволно от местната кухня. Настроението им пък се влияе от Венера, планетата на креативността, чувството за привързаност и красотата. Съобразявайки се с всички тези особености, категорично смятаме, че идеалната почивка за Телеца може да се осъществи единствено в Тоскана.