X

Тази майка получи повече от „благодаря“ за това, че кърми на публично място

от в 09:25 на 06.03.2017 в Всичко за теб | Семейство


Тази майка получи повече от „благодаря“ за това, че кърми на публично място

Тази майка получи повече от „благодаря“ за това, че кърми на публично място

Когато Изабел Амес отишла да закусва с момиченцето си, нещата се стекли според очакванията – тя трябвало да се пребори с буйното си 10-месечно хлапе, докато прави опити да отпие от кафето си, докато е още топло.

Когато Шарлот огладняла, Изабел направила това, което много майки биха направили – тя накърмила детето си на публично място. Но това естествено действие станало по-трудно за майката и дъщерята, защото на Шарлот й никнели зъбки, а и двете били болни. Усилието й, заедно с факта, че много хора засрамват майките, които кърмят на публични места, направили реакцията на сервитьорката дори по-изненадваща за младата майка.

„Сервитьорката дойде и каза: „Тази палачинка е от мен за вас. Ето малка бележчица, на която е обяснено защо““, разказва Изабел в Инстаграма си. „Бележката започваше с думите „Ние майките трябва да се подкрепяме““.

Разбираемо, очите й веднага се насълзили. Изабел прегърнала милата непозната за окуражаващите думи, които означавали много за нея:

„За онези от вас, които не разбират защо това е от значение, ще ви обясня. Кърменето е едно от най-трудните неща, които съм правила, след раждането. Никой не те подготвя за това, но всеки очаква да си отлична в него. Чувстваш се като истински провал, когато не се случи веднага.

Не съм спала с дни, защото тя е болна. Повече от изтощена съм. Вчера толкова се изнервих, че крещях псувни във възглавницата. Това е животът на майките понякога. Но напълно непозната да дойде да ме види и да ми каже „благодаря“ – почувствах се сякаш тя е била с мен през цялото време и знае колко много пъти съм искала да се предам, но не съм го направила.

Много често преди да нахраня Шарлот на публично място, изпитвам страх. „Добре, сега е моментът. Някой ще ме обиди. Ще ми крещи. Ще ми каже, че не мога да правя това тук“. Но не и днес. Днес получих любов, уважение и безплатна палачинка“.Теми   кърмене | майка

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.