Тази невероятна история е доказателство, че на някои хора просто им е писано да бъдат заедно.

Джема и Даниел се срещат точно един ден след раждането си, като деца обожават да си играят заедно, но по-късно губят връзка, за да се срещнат съвсем случайно един ден и да осъзнаят, че просто им е писано да бъдат заедно.

„Всичко започва с майката на Даниел – Джанин, и моята майка – Карън. Водите и на двете изтичат в един и същи ден през април 1989 г., а в болницата леглата им са едно до друго“, разказва Джема.

Двете жени се заговарят и си допадат, още преди да се родят децата им. „Много скоро, на 14 април, майка ми влиза в родилната зала“, допълва Джема. На 15 април се ражда Даниел, а двете майка си стават приятелки.

Джема и Даниел растат заедно и много често се виждат, но след 9-10 години майките им губят връзка.

През 2013 г. Джема попада на профила на една фризьорка в Инстаграм. Оказва се, че фризьорката е сестрата на Даниел – Рианън. „Започнах да я следвам и скоро потърсих и Даниел във Фейсбук. Открих го и започнахме да си пишем“, казва Джема.

„Записах си час при Рианън, за да ми боядиса косата. Нейният салон беше в къщата на Джанин, където все още живееше Даниел. По време на часа Даниел се появи, за да ме поздрави. Наведе се да ме целуне по бузата, но си изцапа шапката с боя за коса. И двамата много се смяхме.“

След това Джанин настоява да се съберат отново и да пресъздадат някоя от детските им снимки. Това много бързо води до първата среща на двамата.

„От този момент станахме неразделни, а през 2014 г. официално станахме двойка.“

През 2016 г., точно на Нова година, Даниел предлага на Джема: „Бях много изненадана, но казах „Да“ и след това усмивката не слизаше от лицето ми.“

Три десетилетия след запознанството им двойката очаква първото си дете през март.

„Мисля, че просто ни е било писано да бъдем заедно“, заключва Джема и ние сме напълно съгласни с нея!