Сигурни сме, че откакто съществува интернет, съществуват и интернет тролове, но в последните години те стават все повече. Обикновено това са неуверени и нещастни хора, които се чувстват мъничко по-добре, когато карат и другите да страдат. Те са невъзпитани и груби и ще ги срещнете навсякъде из социалните мрежи.

Личен опит с интернет троловете има и Джена Кътчър, която редовно публикува в Инстаграм. Един ден тя получава съобщение от човек, който ѝ казва, че не може да повярва, че момиче като нея е успяло да се омъжи за толкова секси мъж. Тя решава да отговори на този човек публично, както и на всички останали, които я наричат „твърде дебела“ за съпруга си, и да разкаже своята историята, за да ни припомни за пореден път, че външният вид не е единственото, което има значение.

Джена и Дрю са женени от 10 години и все още са лудо влюбени. Джена е красива и успяла жена, а Дрю е любящ съпруг и фитнес треньор. Тя признава, че неговата физика често е влияела на самочувствието ѝ, но в крайна сметка любовта не се основава само на физическата ни обвивка.

Ето какво пише Джена в своя отговор до хората, които искат да помрачат щастието ѝ:

„Трябва да призная, че това съобщение ме шокира. Част от моите комплекси са породени точно от факта, че съм омъжена за господин Перфектни плочки. Как пълничко момиче като мен може да излиза с такъв мъж? Понякога се чувствам недостойна и често си мисля, че не го заслужават, защото не съм слаба.

Но този човек е приел всяка извивка, всяко несъвършенство, всеки килограм и всяка пъпка през последните 10 години и винаги ми е напомнял, че съм красива, независимо какви мисли се въртят в главата ми.

Така че – да, бедрата ми се докосват, ръцете ми са големи и дупето ми е голямо, но тъкмо така има повече за обичане! Аз съм си избрала мъж, който може да обича всиииичко това!

Аз съм много повече от физическа обвивка, същото се отнася и за него, същото се отнася и за вас. Истинската любов не се интересува от размера.“

Нейният откровен отговор предизвика много позитивни реакции и коментари. „Колко назадничаво трябва да мисли човек, че да реши, че тя е твърде дебела, за да бъде с него. Откога възприемаме прекрасните жени с извивки като нещо отвратително, незаслужаващо обич? Това е същинска лудост! Любовта си е любов!“, гласи единият коментар и ние сме напълно съгласни – Джена и Дрю изглеждат като една щастлива и влюбена двойка, а злостните коментари са породени от чиста проба завист. Все пак кой е казал, че фитнес маниаците могат да излизат само с други фитнес маниаци?