Всеизвестно е, че в съвременното общество стандартите за красота са доста високи. Има милиони жени по света, които се притесняват от перфектната си визия, тъй като тя не отговаря на снимките, които виждаме в модните списание.

Ето защо един съпруг е решил а зарадва жена си, написвайки ѝ прекрасно писмо за нейното идеално тяло. Съпругата на Роби е Сара Трип – моден блогър, който се стреми да накара повече жени да се харесват такива, каквито са.

„Обичам тази жена и закръгленото ѝ тяло. Когато бях тийнейджър, често ми се подиграваха, тъй като харесвам по-пълни момичета.

 

Обществото ни кара да харесваме определен тип жени – слаби, високи и стройни. Но когато се превърнах в мъж и научих повече за феминизма и как медиите заставят жените да изглеждат по определен начин, осъзнах колко много мъже вярват в тази лъжа.

 

Според мен няма жена, която да е по-секси от жената до мен – плътни бедра, голямо дупе... Нейната фигура няма да се превърне в сензация на корицата на модно списание, но тя е сензация в живота ми.

 

Смятам, че няма нищо по-секси от жена, която е закръглена и уверена в себе си. Аз се ожених за това прекрасно момиче, което може и да запълва всеки сантиметър от дрехите ѝ, но продължава да бъде най-красивото момиче.

 

Господа, помислете внимателно върху наложените стандарти от обществото и дали наистина ги харесвате. Истинската жена няма как да изглежда като миража от кориците. Тя е истинска и има красиви извивки.

 

Дами, не мислете, че сте задължени да спазвате тези норми за красота, за да бъдете обичани и ценени. Ще откриете мъж, който ще бъде благодарен, че е намерил жена, която изглежда точно като вас. Ще намерите мъж, който ще ви обича такива, каквито сте – така, както аз обичам моята Сара.“