Време е да разчупите летните вечери – четирите стени у дома никак не са опция! Сега е времето, в което трябва да създадете спомени за студените зимни вечери. Така че, как ви звучи кино под звездите? За нас това е идеалният начин да впечатлите половинката си и да се порадвате на чистото звездно небе. Ето защо да се спрете на тази идея:

Интересно място

Където и да се намира това лятно кино, със сигурност ще е бъде на доста рачлично място от хола у дома или залата в киното. Вие сами избирате какво да бъде то - романтично, диво или пък изискано. Ако сте достатъчно изобретателни, дори ще успеете да го създадете сами. Единственото, което ви е нужно, са проектор, платно и ток – останалото оставяме на въображението ви. Където и да решите да се насладите на летния филм, със сигурност няма да сбъркате, тъй като киното, така или иначе, ни пренася в една друга реалност. Представете си, как ще се почувствате, ако това се случи навън. Сигурни сме, че запалените киномани ще останат очаровани от идеята за това нестандартно преживяване!

Предимствата

Разполагате с храна и напитки през цялото време. Дали ще бъде самоинициатива или открито лятно кино, едно е сигурно - ще имате възможността да похапвате и пийвате през цялото време на филма. А в края на вечерта вече ще сте приятно разпуснали. И най-важното – ще избегнете онзи момент, в който така ви се иска да си хапнете чипса, но в залата е толкова тихо, че едва дишате... Познато, нали?

Бюджет

Знаете, че всяко едно посещение в киното не е безплатно. Защо да давате излишни пари, като може да пуснете креативността си в действие и да организирате прожекция за двама? Ще видите, че средствата, които са ви нужни ще бъдат значително по-малко. Недостатъкът на този вариант е, че ще трябва да отделите доста повече от времето си, за да подготвите всичко. Но все пак идеята е да зарадвате половинката си, нали така? Със сигурност си струва, повярвайте ни! Използвайте максимално летните вечери под открито небе. Ако добавите и доза романтика, ви гарантираме, че слънчевите месеци ще се превърнат в една запомняща се приказка, която ще ви топли през зимата!