Първата среща е най-трудната и същевременно най-важната. За първи път ще си сама с човека, когото толкова харесваш. След този контакт и двамата ще прецените дали искате да имате сериозни отношения. Успехът или провалът може да е ключов за бъдещето ви.

Със сигурност се чудиш как да се държиш, какво да облечеш и най-вече за какво да говориш. Нормално е да се чувстваш несигурна и да търсиш подходящите думи, с които да разчупиш атмосферата. Затова ти предлагаме тези фрази, които ще те улеснят. Само не забравяй, че да слушаш е също толкова важно, колкото и да говориш.

Първото впечатление започва от момента, в който предлагаш среща. Вероятно ще му хареса ти да поемеш инициативата. Може да го направиш по-нетрадиционно с нещо като „Ти. Аз. Кино. Помисли си”.

А може и да го подтикнеш той да те покани с изречение от рода „Очаквам от точно 5 минути и 34 секунди да ме поканиш на кафе. Още дълго ли ще чакам?” След такива думи няма измъкване.

Ако вече усещаш, че губиш контрол и нямаш търпение да го целунеш, не пропускай възможност. Физическият контакт също е много важен, затова, ако дойде подходящ момент, се доближи до ухото му и прошепни „Вече получи достатъчно мои усмивки днес. Време е аз да получа една твоя целувка“. Уверяваме те, че след тези думи той ще бъде зашеметен.

Когато срещата вече е към края си, напомни му колко добре сте си изкарали заедно: „Много ти благодаря за тази вечер. Харесва ми естествеността в отношенията ни. Забавлявах се много, надявам се, че ти също.” Това е и най-подходящият момент да предложиш втора среща: „В календара ми има запазени ден и час, в които бих повторила днешния ден”. Ако му го кажеш с небрежен тон, няма как да ти откаже.

Стажант: Гергана Валериева