Вашият управител Венера почти през целия месец ще бъде в знака Овен, който отговаря за напредъка, както и за упоритостта в реализирането на истинските ви желания. И най-важната дата за вашето съзвездие ще бъде 18 април, както и дните около тази дата. Вероятно животът ще ви сближи с онези реалности, които бързо ще ви доведат до кармичната задача за тази година. Например, това може да е внезапно заминаване в чужбина или пробив в социалните мрежи или интернет. За много Телци от 18 до 20 април ще се реализира събитие, което ще покаже житейски тенденции, че е време да пуснете живота си. Например, можете да се срещнете с група предприемачи, военни, лекари или спортисти, които ще ви помогнат да се отървете от това, което трябва да бъде изключено от вашата съдба. За много Телци важна дата ще бъде съвпадът на Меркурий и Слънцето на 10-11 април, защото можете да научите какво е било скрито от вас. Например, може да получите анонимно съобщение, някакво съобщение от човек, който се крие.

Настроението в началото на април ще бъде на висота, а сърцето ще бъде изпълнено с вдъхновение. Творческите идеи се раждат една след друга - нищо няма да спре полета на мисълта. Хороскопът на Телеца ви съветва да започнете с малки стъпки, без да се стремите към мащабни промени. Ако добавите няколко нови щрихи към интериора, цялостната картина ще остане същата, но ще стане по-изразителна. Тъй като влиянието на Венера в Овен се изразява в стремеж към слава и лидерство, емоционалният фон ще бъде твърде възбуден. Това може да се превърне в спусък на стреса, Телецът ще се чувства малко не в стихията си. Монотонната работа, съсредоточаването на вниманието върху конкретна цел ще ви помогне да възстановите душевното си спокойствие и да се върнете в стихията си.

Мечът на крал Артур в камък на дъното на океана

Важно е, че на 10-11 април съвпадът на Марс и Сатурн във вашия сектор на амбиции може да внесе яснота в плановете ви за бъдещето. Например, можете да говорите с някой мъдър човек или просто да проведете задълбочен диалог във вашата среда, който ще ви накара да си кажете плановете си за бъдещето. Също така е вероятно да имате трудни разговори за задачи, свързани с деца или съвместни планове с партньора ви за бъдещето. Ако имате не само ваши деца, но и осиновени, тогава вероятно ще имате нова отговорност за тях.
Средата на месеца ще бъде натоварена, ще трябва да се разрешат редица отдавнашни проблеми. Освен това работата ще бъде радост, а на успеха ще завиждат всички. Според общия хороскоп за Телец през април 2024 г. е важно да бъдете в хармония със себе си и света. Ако нещо пречи на изпълнението на планираните задачи, трябва да спрете и да започнете да разработвате по-ефективен план. Въпреки че Меркурий в Овен дава нетърпение и агресивност, Телецът ще може да се противопостави на тази тенденция. Необходимо е да излъчвате енергията на спокойствието в света, като помагате на другите да се отърват от напрежението. За да могат другите лесно да разчетат настроението, външният вид трябва да отразява вътрешното състояние. Това е добър момент да промените имиджа си.

Стелиум в Телец 21-23 април

Едно от основните събития ще бъде съвпадът на Юпитер, Уран и Бялата луна в Телец, който ще се случи във вашия знак. Юпитер управлява вашия сектор на промяната, а Уран е планетата на целите и кариерата. Заедно тези двама гиганти от нашата галактика могат да ви донесат пълна и драматична трансформация в кариерата. Това може да бъде или невероятен късмет, или загуба на статус или титла. Например, вашият шеф ще бъде уволнен и ще ви бъде предложена неговата позиция. Или ще загубите професионалните си регалии, но бъдете сигурни, че в крайна сметка всичко ще се нареди във ваша полза - до началото на юни Ангелската точка следва вашия знак и ви предпазва от негативизъм.

Пълнолуние в Скорпион на 23 април

Краят на месеца ще внесе яснота по въпросите на отношенията и партньорствата, което най-вероятно може да доведе до завършване на някакъв вид съюз. Това може да е решение за развод или като цяло уволнение и промяна в отношенията ви с работодателя. Тъй като Пълнолунието се случва във вашия дом на взаимоотношения, ще откриете, че навлизате по-дълбоко в емоционалната сфера на съюза. Тригон с Марс и Сатурн ще ви каже доколко целите ви с вашия съпруг или съпруга съвпадат. А Слънцето и Луната в къщата на брака ще изяснят колко дълбока връзката ви има шанс за развитие на отношения в бъдеще.

Настроението в края на април ще остане същото: напред и само напред. Ще се окаже, че ще се справите с всички задачи и дори ще погледнете в бъдещето. Според хороскопа за април за Телеца се развива изключително благоприятна ситуация. Ще има събитие, което ще потвърди значението на доброто образование: след преквалификация кариерният растеж ще се ускори. Обикновено за Телеца печалбата е на първо място, а всичко останало е второстепенно. Марс в Риби обаче измества фокуса към обществото: интересите на обществото са над всичко. За да не бързате пред избора, можете да постигнете баланс по прост начин - полезно и необходимо хоби. Има много програми и конкурси, които обединяват хората, трябва да кандидатствате.