Енергиите, които се излъчват от Риби и Рак, придават смисъл на вашето съществуване. Връзките с тези, които споделят вашите ценности, стават все по-силни. Въпреки това липсва онова малко нещо, което прави едно голямо цяло! То е въплътено от Юпитер, който се установява във вашия знак от 17-и. Щастливата звезда и еволюцията ще насърчат личното ви разширяване. Тя ще ви даде възможности, които ще ви върнат в правия път или ще възстановят нарушеното равновесие. През този месец съвпадът ѝ с Меркурий преоткрива добротата, уважението и лекотата в ежедневието ви. От 21-ви обаче се съгласете да си сътрудничите с Марс в Лъв, защото може да спечелите повече, отколкото си мислите.

Нещата стават все по-добри и по-добри. От 17-и късметът ви се усмихва. Дългоочакваните възможности се появяват пред вас благодарение на хора, които ви познават отдавна. Така че, ако някой от тях ви направи вълнуващо предложение, разгледайте го внимателно, защото то има всички шансове да оправдае очакванията ви. Също така, от 21-ви, не се отчуждавайте от някого под претекст, че го намирате за повърхностен. Финансовият сектор все още се развива добре, дори ако проявявате скромен начин на живот, ориентиран към най-необходимото.

Съвет на месеца: Този месец май обещава да бъде ползотворен и конструктивен. За да работи магията, вземете предвид миналите преживявания. Това ще ви предпази от повтаряне на стари грешки.