Независимо дали искаме да го признаем, или не, хората често се страхуваме от любовта. Разбира се, взаимоотношенията могат да бъдат и вълнуващи, и предизвикващи пеперуди в корема, и важни, и центриращи, и велики. Не е необходим тест за личностни качества, за да разберем това.

Но любовта, при цялото си великолепие, при всичките си лечебни качества, е и едно от най-страшните неща, които някога ще направим като хора. Различните аспекти на връзката могат да плашат хората и подобно на много други не толкова положителни страни на личността ни, не винаги е лесно да разберем какви са страховете ни, свързани с влюбването и осъществяването на връзка.

За да променим това, този бърз, лесен и забавен визуален тест за личността, ще ви помогне да разберете какъв е най-големият ви скрит страх от любовта. Не би могло да бъде по-лесно: Просто погледнете изображението по-долу и обърнете внимание на това, което първо ще привлече вниманието ви. След това превъртете надолу и прочетете как това, което сте видели първо, разкрива тайните ви скрити страхове за любовта.

Не винаги е лесно да погледнем към нещата, които ни плашат във връзка с взаимоотношенията, но ако успеем да се изправим срещу страховете си, може би наистина ще имаме шанс да ги победим напълно.

Резултати

Ако първо сте видели:

Колибри с ореол

Ако при разглеждането на тази снимка първо сте видели колибритата с ореол, това, което ви плаши най-много във взаимоотношенията е, че те не винаги са такива, каквито изглеждат. Жадувате за любов, но в същото време има част от вас, която е дълбоко скептична по отношение на нея, поне докато виждате как тя се оформя в живота на хората около вас.

Не сте съкрушени или изтощени, просто все още не сте срещнали правилния човек. Когато го направите, ще разберете, че не е задължително любовта да "поправи" всичко или да ви "направи цялостни". Красотата на една стабилна връзка е, че приема това, което вече сте, и ви предизвиква да бъдете още по-добра версия на себе си.

Пеперудата

Ако при разглеждането на това изображение първо сте видели пеперудата, вашият таен страх от връзката е, че тя никога, никога няма да продължи. Не можете да не си го мислите. В миналото ви са се случвали много хубави неща, които в крайна сметка приключват.

Всеки път, когато се влюбвате, сте склонни да мислите повече за раздяла, отколкото за това, че връзката ви може да просъществува и да доведе до семейство Разбира се, някои връзки не продължават дълго. Но това, че приключват, не означава, че не си е струвало да бъдат преживени. В края на краищата именно това е запознанството: да се срещаш и да се разделяш, докато един ден не откриеш онзи, който няма да си отиде.

Лозите

Ако първо сте видели лозите, тайният ви страх от любовта е, че тя вече ви е подминала. Имали сте своя дял от така наречените големи любовни връзки и планирате да се срещате с още няколко души, но не можете да се отърсите от усещането, че някой, с когото сте скъсали отдавна, е бил вашата сродна душа.

Не вярвайте на мислите в главата си, когато става въпрос за това как трябва да изглежда любовният ви живот. Ако нещо е приключило, то е имало причина за това. Въплътете в себе си уверения дух, който толкова често демонстрирате пред семейството и приятелите си, и вярвайте, че най-красивата част от това пътуване са всички нови хора, които срещаме по пътя си.

Черепът

Ако първо сте видели черепа, тайният ви страх от любовта е да загубите чувството си за себе си. Обичате идеята да имате партньор, но се страхувате от идеята да останете в някоя връзка твърде дълго. Това е така, защото се притеснявате, че прекарвайки твърде много време с един човек, ще се отдалечите от истинското си Аз, а това е най-страшното нещо, което можете да си представите.

Вие сте силно, динамично и невероятно човешко същество. Отварянето на сърцето ви за някого няма да промени или притъпи този факт. Ако не друго, допускането на повече хора до вас само ще ви направи още по-уверени в усещането ви за себе си.