Има два типа хора: такива, които разбират от романтика и такива, които идея си нямат как стават нещата.

Ако смятате себе си за романтична личност, най-вероятно обичате това свое качество. Ако сте човек, който не се приема за романтичен, най-вероятно просто не допускате романтиката до себе си!

Може и да си мислите, че сте напълно наясно по отношение на това, колко сте романтични, но хората в живота ви може и да не са съгласни с вас. Един начин да определите дали сте романтична натура, или не, е като направите този бърз тест, основан на оптическа илюзия.

С помощта на този лесен визуален тест, за секунди може да разберете доколко душата ви е отворена за романтика. Просто погледнете оптическата илюзия по-долу и вижте какво ще забележите първо. След това прочетете под снимката какво казва за вас първото нещо, което е привлякло погледа ви.

Резултати:

Момчето

Ако сте видели първо момчето, хората смятатм че сте детински запленени от всичко романтично, дори и да не ви е приятно да си го признаете. Докато вие може би се смятате за човек, който е изключително мек и романтичен, хората около вас смятат, че вие имате дълбокото инфантилно желание да изживеете своя приказен щастлив край.

Момичето

Ако момичето е било първото нещо, което е привлякло погледа ви, хората около вас смятат, че сте обсебени от всичко, свързано с любов и романтика. В представите им едва ли не постоянно си носите копие на „Брулен хълмове”... и може би не са прекалено далеч от истината!

Вие не сте личност, която се срамува от романтичното в себе си, но понякога това може да заблуди хората и да ги накара да си помислят, че нищо друго не влиза в интересите ви.

Черепът

Ако сте забелязали първо черепа, хората смятат, че вие не обичате да губите време, енергия и усилия за неща като „романтика”. Обкръжението ви ви възприема като интелигентен и реалистичен човек и приема по подразбиране, че вие не сте склонни да се занимавате с неща, които обикновения човек би нарекъл „своеволия”.

Истината е, че имате слабост към романтиката, когато всичко е направено с вкус. Вие сте на мнение, че това са строго интимни лични въпроси. В същото време се тревожите, че ако хората разкрият тайната ви, ще променят отношението си към вас.