Определено има черти на личността, които предпочитаме да не споделяме със света като цяло, но те не са нещо, от което трябва да се притесняваме или променяме. Всички ние сме перфектни точно такива, каквито сме, но е добре да знаем все пак какво е онова, което дразни хората около нас. Как да го направим? С този личностен тест.

Всичко, което трябва да направите, е да погледнете картинката по-долу. Кое е първото нещо, което виждате? Обърнете внимание на него. След това проверете какво означава в резултатите по-долу.

Резултати:

Лицето

Ако сте видели лицето на мъжа, най-досадната черта от вашият характер е, че не можете да не кажете това, което всички останали мислят. Имате социални умения, но понякога в стресови ситуации, когато нещата биха се развили по-добре, решавате да хванете бика за рогата и казвате неща, които никой друг не би казал в този момент.

Четящият мъж

Ако сте видели мъжа да чете, най-досадната ви личностна черта е склонността ви да мечтаете. Добре е да бягате в собствените си мисли, когато имате нужда от утеха, но това не означава, че трябва да прекарвате цялото си време в свят, който сами сте измислили. Ако животът на мечтите ви пречи на реалността, ако хората не искат да ви се доверят, защото вярват, че наистина не ги слушате, може би е време да прецените колко време прекарвате в своя личен свят и да редуцирате това време.

Дърветата

Ако сте видели дърветата, най-досадната ви личностна черта е неспособността ви да приемате нещата сериозно. По закон сте пълнолетен, вероятно сте такъв от доста време. Но дали сте такъв наистина? Дали животът и работата ви са удовлетворителни? Не че не си способен, умишлено бягате от успеха. Ако искате да бъдете щастливи, истински щастливи и да бъдете третирани като равни от вашите връстници, спрете да се самосаботирате и разкрийте истинския си потенциал.