Има хора, които се раждат неспокойни. Те се притесняват за много и разнообразни неща и често не могат да се отпуснат, каквото и да става. Едно от най-честите места, на които безпокойството ни се появява с пълна сила, са нашите романтични отношения. Усещаме напрежение, обземат ни страхове, а емоциите ни пречат да сме напълно обективни. Така, безпокойството ни се превръща в проблем, който може съсипе иначе хубавите ни отношения. Защото безпокойството е лошо не само за вас, но и за връзката ви. За щастие, има хак, който ще ви помогне да се справите, и той идва под формата на този личностен тест.

Всичко, което трябва да направите, е да погледнете изображението по-долу и да отбележите кое е нещото, което виждате най-напред. След това проверете резултатите по-долу и разберете кое е това нещо, което ви прави наистина притеснени в отношенията си.

Резултати:

Силуетът

Ако първо сте видели силуета, вашето безпокойство се проявява рано и често в отношенията ви, но вашият партньор не го знае. Вие сте много умели и представяте готина фасада не само пред света като цяло, но дори и пред най-близките ви хора. Ако не се научите да споделяте притесненията си относно връзката с партньора си, рискувате да го загубите. Няма нищо лошо в това да споделите своята несигурност и страхове с партньора си. Всъщност е задължително, ако планирате да живеете с този човек и искате той да остане в живота ви за дълго.

Дървото

Ако първо сте видели дървото, вашето безпокойство няма да надигне глава във връзката ви в нейните първоначални етапи. Това е така, защото наистина ви отнема известно време, за да прерасне връзката ви, да намерите корените си и да признаете, че този друг човек е някой, на когото можете да разчитате в дългосрочен план.

Вероятно ще започнете да ревнувате партньора си, че прекарва време с други, но само след като сте били заедно известно време. Не забравяйте, че не всеки иска това, което имате, и само защото един човек е важен за вас, това не означава, че ще го изгубите.

Птицата

Ако първо сте видели птицата, безпокойството изобщо не играе голяма роля във връзката ви. Може би има малко ефект в първите дни, но това е по същия начин, по който тревожността пада върху всеки, който започва нова връзка. След като преодолеете неудобните емоции през първите няколко седмици, непременно ще откриете, че тревожността ви се оттегля. Но не забравяйте, че това, че вие не сте тревожен тип, не означава, че вашият партньор не е! Бъдете отворени и възприемчиви към всяко тяхно безпокойство. Това ще помогне за насърчаване на доверието и задълбочаване на връзката.