Начинът, по който възприемаме света, се определя от нашата личност. Първото животно, което подсъзнателно видиш на снимката, може наистина да покаже скритите аспекти на личността ти.

Тя се формира от нашия опит и генетика. Психолозите казват, че най-ранните ни преживявания често програмират мозъка ни по начин, който решава как виждаме хората и света около себе си. Несъзнателно виждаме това, което е най-важно и сме склонни да филтрираме нещата, които не отговарят на убежденията ни. А ти кое животно видя първо в тази картина?

1. Орел

Това царствено животно лети високо и е елегантно. Ако си го забелязала първо, ти си фокусирана и прецизна и не оставяш нищо на случайността. Имаш аристократична увереност, тъй като нямаш време за драма и други подобни незначителни неща. Ти си смела и не се страхуваш да „посрещнеш“ непознатите неща сама.

2. Пеперуда

Пеперудата е символ на дуалността на живота. Тя е нежна, известна е с красотата си и преминава през най-тъмните времена в пашкула. Ако това е първото животно, което е привлякло вниманието ти, подобно на пеперуда, ти си очарователна отвън, но носиш непобедим дух в себе си.

3. Куче

Кучетата са най-добрия приятел на човека с причина. Те са лоялни и привързани към хората. Щом ги прегърнеш, са способни да върнат доброто ти настроение в най-тъжните ти моменти. Ако първо си забелязала куче, си мъдра и знаеш какво наистина има значение в живота. Обвързваш се от сърце с хората и каузите и нищо не може да наруши волята ти, след като си взела решение. Но знаеш как да се отпуснеш и да се забавляваш.

4. Богомолка

Богомолка е известна с изключителните си молитвени умения. Нейните силни страни са прецизност и търпение. Тъй като може да остане неподвижна в продължение на часове и да атакува в точния момент, не прави лекомислени действия. Ако си забелязала първо малкото зелено същество, си решителна и имаш силна воля. Хората може би те подценяват, защото не привличаш внимание, но когато дойде моментът, знаеш, че ще излезеш победителка.

5. Рак

Раците са очарователни и сложни същества. С екзотичните си цветове могат да се прикрият добре, но това е така, защото животът им не е лесен. Ако това е първото животно, което си забелязала, си интелигентна и умна като рак. Външният ти вид лъже, защото животът те е научил на много трудни уроци, но имаш мека душа, която винаги търси любовта.

6. Вълк

Вълкът се смята за духовен водач заради мъдростта, която носи. Тайнственият, смел и интуитивен вълк може да пази глутницата, но се осмелява да отиде сам в тъмната гора. Ако това е първото животно, което си забелязала, често ходиш по ръба. Търсиш приключения и мистерии. Отказваш да следваш социалните норми и правила. Но когато става въпрос за защита на любим човек, никой не може да бъде толкова жесток и страстен като вас.

7. Кон

Роден да бъде свободен и див, конят оценява свободата повече от всичко друго. Тъй като е гордо същество, оставя сърцето си да го води без много шум. Ако това великолепно животно е първото, което си забелязала, носиш див дух. Но, подобно на коня, си повече от готова да помогнеш и да подкрепиш хората. Забавляваш се с близките си приятели и заразяваш с доброто си настроение. Ако трябва да избираш между свободата и любовта, сърцето ти поставя любимите ти хора преди собствените ти нужди.

8. Петел

Петелът е колоритен, странен и бърз. Той използва острия си ум, за да се движи по нелеки терени, а когато стане трудно, всичко, което трябва да направи, е да прелети над дребната досада. Ако си видяла първо него, си остроумна, умна и опитна. Хората могат да бъдат подведени, защото обикновено си тиха, но често се изненадват. Бориш се без страх и не се страхуваш да вдигнеш шум, когато се случи нещо несправедливо. Ти си естествен лидер, който не се страхува да каже мнението си.

9. Гълъб

 

Този посланик на мира е чист, красив и нежен. Но малко се говори за изключителната сила, която тези великолепни птици имат, която им позволява да мигрират, понякога дори и в съседни страни. Ако гълъбът е привлякъл вниманието ти, вероятно изглеждаш тиха и горда, но носиш сила, благодарение на която преживяваш и най-големите си трудности. Ти си мъдра и инвестираш енергията си в изграждането на семейство или общност. Избягваш конфликтите и не позволяваш на малките неща да те разстроят.