Септември ще бъде пълен с проблеми за вас, които принадлежите към един от следните знаци или имате своя асцендент в тях.

Ако принадлежите към една от зодиите, които ще споменем по-долу, знайте, че трябва да се въоръжите с достатъчно търпение и спокойствие, тъй като септември ще бъде малко тежък за вас, поставяйки достатъчно препятствия, които ще ви тласнат до предела на вашите възможности. Не е нужно да се паникьосвате или да се страхувате, но бъдете малко по-внимателни и бъдете готови да се справите с каквито и да е проблеми!

Септември ще бъде пълен с предизвикателства за вас, които принадлежите към един от следните знаци или имате своя асцендент в тях:

Козирог

Тъй като Марс е обърнат към вас през целия месец, се разбира, че това, от което ще страдате, е във всичко, което е свързано с вашите взаимоотношения, вероятно да разберете, че има по-важни неща от работата и задълженията ви, като хората, които са до вас и изискват по-голямата част от вашето време. Вие очевидно ги обичате и се грижите за тях, но трябва да им покажете и това, за да намалите техните оплаквания или недоволство. В други случаи, вашият партньор може да е изправен пред проблем и да се нуждае от вашата помощ или подкрепа, но може вече да не прощава собствената ви студенина или липса на разбиране или силен интерес и може да иска да ви напусне. От друга страна, Плутон също ви помни отново и поне вие, родените в последните дни на вашия знак, няма да имате най-добрата психика. Около 23-ти може да се случи нещо с бизнеса ви, което доста да ви съкруши. Относно Пълнолунието-затъмнение, внимавайте с 3-та декада и не се увличайте, тъй като има шанс да претърпите инцидент. Възможна е и повреда на мобилен телефон, лаптоп или транспортно средство, както и сбиване с роднина, познат или съсед.

Везни

Марс във вашия 10-ти дом, освен голям натиск и безпокойство, ви прави раздразнителни и избухвате при най-малкото нещо. Отношенията с хората от вашата професионална сфера ще бъдат трудни, като е възможно да излязат ножове внезапно или да разберете, че толкова дълго някой се опитва да ви измъкне от картината. Като цяло служебните дела ще ви натоварват достатъчно, ще ви натоварят с допълнителни отговорности или инициативи. Бойното поле се пренася в най-близкото обкръжение и особено във вашия дом и семейство, ако сте родени в последните дни на вашия знак, поради завръщането на Плутон в Козирог. Може също да имате проблеми в работата си с пълнолуние-затъмнение във вашия 6-ти дом, ако сте в 3-та декада или може да възникне здравословен проблем с вас или с вашия домашен любимец.

Близнаци

С Марс във вашия 2-ри слънчев дом през септември, вие ще откриете, че няма да излизате на печалба, че разходите ви са се удвоили, така че безпокойството и несигурността ще ви завладеят. Също така има вероятност да бъдете хванати в внезапна потребителска лудост, в резултат на която губите повече пари, отколкото получавате. Същото важи и за любовните ви отношения, тъй като желанията ви ще бъдат много и интензивни и може би в един момент ще загубите ориентацията си. Да не забравяме и Сатурн в Риби, който поставя пречки в професионалната ви кариера, трудности в напредъка ви или ви натоварва с допълнителни задачи. Ако сте във втората декада, като Новолунието се случва много близо до нея, но и Пълнолунието- затъмнение, с което ще се сблъскате на 18-и, в което участва и Нептун, така че ако сте в третата декада или последните дни, не ви липсват идеи.

Овен

Марс може да е вашият управител и да се разбирате добре с него, но на този етап импулсите и рисковете няма да ви помогнат. Напротив, те ще ви създадат много проблеми, както в семейството, така и в дома ви. Възможно е да се противопоставите на всеки опит за компромис, да смятате, че ви подценяват, опитват се да ви напътстват с трикове или защото се намесват в живота ви. Също така да имате повреди с водопроводната инсталация или други проблеми и да бъдете принудени да извършвате техническа работа. Това последното може да не бъде избегнато от вас от третата декада, с пълнолунно затъмнение по вашата ос 12-6, с изключение на емоционално-психологическо разстройство, което може да имате. Необходимо е внимание и в сферата на вашето здраве, особено ако сте предразположени към алергии, вируси и други.