Бях толкова щастлива, че те върнах в живота си. От деня, в който те срещнах, ти беше всичко, което исках да бъде моят партньор. Беше красив и забавен, креативен и мил и малко интроверт.

Докато вече не беше такъв.

Стана, поне за мен, някой, който се интересува малко от усилията. Не намираш време... за нещо, свързано с мен. Приятелите ти получават най-доброто от теб. Работата те поглъща. Хобито ти те храни.

Пораснал си невнимателен - мисля целенасочено. Мисля, че искаше да ме отблъснеш. Не знаеше как да ме освободиш от ума си, така че ме окуражи да бъда извън живота ти. Постъпи с мен така, сякаш това, което имах да предложа, е безполезно.

Някога исках да съм достатъчна за теб.

Исках всяка част от теб толкова много, че потъвах в най-дълбоката депресия, докато те чакам. Бях неподвижна с дни. Треперех и плачех. Надявам се да направиш нещо толкова малко като съобщение за добър ден. Това би ме ободрило, би ме върнало на крака, щастливо участвайки в света.

Това не се случваше достатъчно често.

Чаках една година с желание за среща, по-последователни съобщения, повече време с теб. Вместо това станах неспокойна.

Знам, че не си това, което си станал с мен. В теб има светлина, която нямам силата да включа. Знам, че поне опитах и знам, че съм уморена.

Това, което ми стори, ми направи нещо. Аз също станах друга. Някоя, която има сили да избере себе си. Някоя с любов, която знае какво е усилие и го прави. Тревожността все още е тук, но удря по различен начин, когато не става дума за сърце.

Не исках това. Винаги съм те искала и мисля, че винаги ще изпитвам любов към теб, но този път чувствам любов и към себе си.

Ще ми липсваш, както и досега.

Пожелавам ти прекрасно събиране със себе си, с този, когото мечтаеш да бъдеш.

Моля те, грижи се за себе си.