Всяко новородено бебе е благословия от Бога, скъпоценно съкровище, което подновява вярата ни във всичко.

Моментът, в който жената забременеее, обикновено е причина за радостно празнуване, време, когато цялото семейства с нетърпение очаква да прегърне новия живот и да си представи обещаващо бъдеще.

Историята на малката Тру Уенди Беър е наистина забележителна. Появявайки се на бял свят 14 седмици по-рано и тежаща само 1 паунд (453гр.), тя се изправила пред предизвикателна битка още в началото на своя живот. 11 дни след раждането майката на Тру най-накрая имала възможност да прегърне новороденото си. Отдадеността на екипа на Кралската колумбийска болница в Ню Уестминстер, Канада, изиграла решаваща роля за нарастващата сила на Тру.

Въпреки това, пътуването й далеч не било стигнало до края. Тру се разболяла и прекарала няколко седмици в инкубатор, който изиграл жизненоважна роля за запазването на живота й. на 54-ия ден баща й най-накрая имал шанса да я прегърнем, ценейки всеки един момент от тяхната гушкане.

Тру се сблъсква със значителни предизвикателства в началото на живота си, а нейната история е много повече от вдъхновяваща.

Днес тя е процъфтяващо малко момиченце и горда по-голяма сестра, благодарение на всички онези, които са се борили за нея.

Просто се вгледайте в тези очарователни пухкави бузи, тази лъчезарна усмивка и тези завладяващи, очарователнии очи. 

Нека животът й бъде изпълнен с безкрайно щастие и безкраен успех в бъдеще.