Обичаме ви, момчета, но досадните ви навици понякога ни подлудяват! Ето 10 неща, които наистина ни дразнят.

 

1. Непланираните уикенди и пътувания

Ново изследване показа, че 60% от жените не обичат изненадите, а почти една трета изпадат в ужас при неочаквани пътувания. Проблемът с непланираните уикенди може да доведе до сътресения във всяка връзка. Просто дамите имат нужда от повече време, за да се подготвят за пътуване и няма как да го направят за 30 секунди.

2. Заспиването след секс 

Е, добре, това наистина ни дразни! Дали сме всичко от себе си по време на секса, а за награда получаваме хъркане и обърнат гръб. Не е честно!

3. Не ни слушат, когато говорим

Една трета от жените се оплакват, че половинките им не ги слушат, когато говорят. Науката обаче си казва тежката дума и тя е, че мъжете и жените се съсредоточват по различен начин - мъжете се отклоняват по-лесно от темата и трудно задържат вниманието си.

4. Оставят капака на тоалетната чиния вдигнат

Това може да ви звучи като клише, но според много проучвания е вторият най-досаден навик на мъжете.

5. Разхвърляни са

18% от жените са ужасени от навика на половинките си да оставят брадата си на пода в банята, чорапите - на пода в спалнята, мръсните дрехи - където намерят за добре.

6. Доверява се на приятелите си повече, отколкото на теб!

Разбира се, ние искаме той да има приятели, които да го подкрепят и разбират, но няма да е зле да се вслушва и в нашите съвети.

 7. Нехаен е към дрехите си


Няма проблем да носи една и съща блуза цяла седмица, а ние изпадаме в ужас от това. Имаме чувството, че всичките ни приятели ще ни обвиняват, че не се грижим за добрия му външен вид.

8. Лесно губи контрол

Полудява, когато няма интернет. Губи контрол, докато шофира. А да не говорим за настроението му по време на важен мач...

9. Не се отделя от мобилния си телефон

 Не само че не се отделя от телефона си, но не ни и разрешава да ровим в него. Каква несправедливост!

10. Настоява за анален секс


Непрекъснато се опитва да ни мотивира да го пуснем през "задния вход". Повечето жени пък го намират за твърде болезнено и не достатъчно интимно.

Увеличи нашия списък, като добавиш още досадни навици на мъжете. Остави коментар!