Има случаи, в които приятелството се случва напълно непредвидимо и спонтанно. Друг път, независимо от усилията ни, нещата не се получават толкова добре. Може би причината за това понякога се крие в астрологията. Тук ще откриете комбинация от зодиакални знаци, която може би ще ви изненада, но всъщност приятелството между тези двойки зодии е напълно сполучлива.

1. Риби и Водолей

Двамата чудаци от зодиака. Когато тези знаци се съберат, винаги ще бъдете объркани от това, за което всъщност разговарят. Разбира се, Водолеят няма непременно да разбира емоционалното състояние на Рибите през цялото време, но интелектът и чувството им за хумор съвпадат и ги правят неразделни. Причината, поради която приятелството между тези два знака действително работи в дългосрочен план, е, че с въздушен знак като Водолея, в минутата, в която той усети, че се е създала връзка, започва да се чувства удобно във вашето присъствие, а с течение на времето ще ви допусне дори емоционално до себе си. Ето защо Рибите са един от най-добрите водни знаци за приятелство с Водолей. Рибите са търпеливи, непринудени и са повече от готови да изследват и съществуването на извънземни.

2. Водолей и Дева

Тези знаци се разбират само защото и двамата са наистина умни. Тази двойка всъщност е една от най-популярните двойки, на които съм бил свидетел в целия си социален кръг. Когато тези двамата се съберат, ще бъдете силно впечатлени от плановете им за промяна на света, дискусиите им за текущите събития и нивото на признателност, което изпитват един към друг. Причината, поради която тези знаци се сработват толкова добре, е, че и двата знака са задвижвани интелектуално. И двата знака притежават високо ниво на познания и имат сходни интереси и теми за обсъждане. С течение на времето и чрез постоянни разговори по текущи проекти, идеите им за това какво да правят по-нататък се отразяват от единия към другия. Чувство на отдаденост, очевидно и от двете страни, заедно със същността и автентичността на това приятелство за цял живот, се затвърждава.

3. Везни и Скорпион

Причината, поради която тези два знака се разбират толкова добре, е, че и двамата водят начин на живот от типа „Всичко или нищо”. Естествената сила на Скорпиона, примесена с постоянната отдаденост на Везните към всичко, което обичат, прави перфектната рецепта за влиятелно партньорство. Тези два знака са неуморно там един за друг не само защото трябва, а защото това им идва естествено. Въпреки че определено ще имат различия, по които да работят, нещо, за което тези двамата никога не трябва да се притесняват, е тяхната единствена по рода си връзка, която винаги ще бъде там, независимо какво се случва.

4. Лъв и Дева

Тези два знака изграждат едни от най-дългогодишните приятелства на зодиака. Независимо от постоянната нужда на Девата от практичност и логика във всичко, с което се свързва, и от нуждата на Лъва от внимание и обич, тези два знака ВИНАГИ ще бъдат приятели. Има нещо рядко срещано в нивото на надеждност на Девата и прекалено очевидните ѝ усилия, които лесно биха могли да накарат коленете на всеки Лъв да се подкосят. Девите вървят по всеки зададен план, а Лъвовете обичат последователността и целенасочените хора. Лъвовете са кариеристи и са амбициозни, а Девите обичат всеки, който има чувство за посока в живота си. В по-голямата си част Девите са добри слушатели и притежават достатъчно силно мнение, което би могло да накара всеки Лъв да ги изслуша и да го вземе предвид. Едно е сигурно, тези два знака знаят как да си вършат работата точно.

5. Овен и Телец

Това дуо постига перфектния баланс между даване и вземане. Овенът има способността да показва на Телеца ползите от отпускането и от това да не приема живота толкова сериозно. Телецът може да покаже на Овните как да постигат целите си по-ефективно и последователно. Без значение от това колко Телецът обича обстановката да бъде контролирана и структурирана или от клетвата на Овена никога да не приема заповеди от никого, тези два знака действително се сработват добре. Този земен знак всъщност винаги изглежда като кандидат за любовник или приятел чрез това постоянно преследване на огнени знаци. Но има нещо в Телеца, което интригува най-яростния огнен знак, за да стане негов приятел за цял живот.

6. Лъв и Рак

Това приятелство се подхранва от това, което е от значение за сърцето. Ракът е естествено мил и Лъвът има доста голямо сърце като цяло. Въпреки че Лъвът не е особено умел в изразяването на емоциите си, Ракът има способността да достигне до тази страна на Лъва. Този воден знак има способността да създаде това безопасно пространство, за което Лъвовете копнеят, за да споделят как наистина се чувстват от време на време. Лъвовете са ориентирани към действие, докато Раците са задвижвани емоционално. С течение на времето тези два знака ще развият най-милото приятелство, с което всеки би бил щастлив. Ако оставим всички недостатъци настрана, тези два знака извеждат страни един от друг, който никой друг не би могъл да разкрие. Лъвовете дават на Раците тази сила и увереност да се изправят пред света безстрашно, а Раците дават на Лъвовете идеалната среда за изразяване на най-истинските им емоции, колкото и глупаво да си мисли Лъвът, че звучат.

7. Лъв и Козирог

О, машините за печелене на пари. Няма друг огнен знак, за който да се сетя, че е по-подходящ за приятел с Козирог. Това е бизнес среща, направена в Рая. С естествената амбиция и решителност на Лъвовете и непреклонната работна етика на Козирозите, тези два знака имат всичко необходимо за изграждането на империя от нулата. Като изключим всички бизнес разговори, тези двамата стават страхотни приятели. Лъвовете наистина обичат да разговарят с този земен знак, те се възхищават на начина, по който Козирозите идеализират простите неща в живота. Козирозите са най-големите фенове на най-величествената страна на Лъвовете, те са дълбоко очаровани от начина, по който този знак носи болката и борбата през дните, в които изглеждат истински щастливи. Аз лично много обичам това приятелство, то показва перфектното количество усилия, любов и отдаденост, докато същевременно непрекъснато постигат успехи на всеки ъгъл.

8. Овен и Риби

Честно казано смятам, че тези два знака винаги стават приятели по един или друг начин, защото рождените им дни са близки един до друг. Всеки от техните елементи, черти на характера и личността ги привлича един към друг, независимо от всичко. Всеки знак има това, което другият иска да има. Рибите са очаровани от господството на Овена и желаят да могат да управляват някои области в собствения си живот по начина, по който го прави този огнен знак. Овенът е хипнотизиран от емоционалната прозрачност на Рибите и желае да може да изрази всичките си вътрешни емоции без колебания като този воден знак. Тези два знака имат едно от най-красивите приятелства в зодиака, защото го изпълват с променящи живота уроци, безусловна подкрепа и преживявания, които карат и двамата никога повече да не бъдат същите.

9. Овен и Скорпион

Дуото на силата. Тези два знака обичат да се чувстват могъщи. Независимо от борбата за власт, която и двамата трябва да преодолеят, те всъщност биха могли да постигнат някои доста големи неща. След като обединят умовете си за нещо, приятелството им ще бъде описано като две липсващи парчета от пъзела. Скорпионът е единственият воден знак, който може да извика на дуел Овена повече пъти, отколкото можете да си представите, а Овенът е единственият огнен знак, който може да задоволи желанието на Скорпиона да упражнява надмощие по повече от един начин. Тези два знака действително биха могли да управляват света, след като решат кой е на ред утре или следващата седмица.

10. Скорпион и Стрелец

Това приятелство е подобно на връзката между Овен и Риби. И двата знака искат това, което има другият. Скорпионът желае характерните за Стрелеца огън и харизма, а Стрелецът е възхитен от този воден знак, от неговата мистерия и уединение. Стрелецът е светлината в живота на Скорпиона. Този воден знак, за съжаление, е предразположен към съмнения, страх и колебания. Наличието на Стрелец като приятел в живота на Скорпионите би било много полезно и силно препоръчително за всеки Скорпион, който все още не е приятел с нито един Стрелец. Този конкретен огнен знак е най-оптимистичният от всички нас, този знак живее за приключенията и винаги се стреми към най-добрия живот, който някога ще изживее. Това дуо прави страхотно приятелство в дългосрочен план, защото те непрекъснато ще бъдат един за друг източник на вдъхновение и стремеж през целия си живот.