Всеки човек е различен и освен, че характерът му се формира до голяма степен от знака, под който е роден, той е повлиян и от възпитанието, обществото, времето, в което живее и много други фактори. И все пак, говорейки за предразположеността на хората да обръщат поглед назад и да се връщат при бившите си партньори, астролозите разграничават три знака, които каквото и да правят, в който и да се влюбят и с когото и да бъдат във връзка, винаги има шанс да се завърнат към старата любов. Нека разберем кои са те още сега!

Рак

Раците са много чувствителни и романтични натури, които често са настроени носталгично, което пък предразполага спомените с бившата половинка често да изплуват в настоящето. За Рака всяка една раздяла би могла да се определи като трагедия. За тях априори няма бивши, така че вероятността за нова връзка спада катастрофално, докато шанса за връщане към старата се повишава рекордно. 

И мъжете, и жените от този знак физически не понасят самотата и доста бързо се стремят да запълнят емоционалната празнина. Заради страха си да не разпознаят любовта в лицето на новия човек, те по-скоро лесно биха възстановили бившите си отношения, отколкото да създадат нещо ново с някой, който е буквално непредсказуем за тях. 

Жените от зодия Рак спокойно биха могли да се върнат при бившия си и да останат там просто защото усещат сигурност, без значение каква е била причината за разпада в отношенията им... Мъжете Раци бягат при бившата си, тъй като все още вярват, че тя им принадлежи и не би могла да се чувства по-добре в обятията на другиго.

Риби


Рибите са знак за крайностите. Евентуална раздяла за тях не би могла да се счита за драма, а по-скоро за илюзия или временно замъгляване на ума, което бившите трябва да разберат и простят след време, когато кротките и тихи Риби решат да се завърнат.

Представителите на този зодиакален знак се делят на два типа - първите се управляват от желанието да докажат, че са най-добрите и незаменими, докато вторите наистина не биха могли да живеят без предишната си половинка, тъй като са емоционално свързани с нея.

Постепенно връщайки доверието към себе си, първата група се връщат към бившите си партньори, оплитайки ги в мрежите си с ласки и щастие, което им даряват. Те знаят много добре как да ги манипулират и използват това при всяка възможност като разменна монета. Поддадат ли им веднъж, няма отърване. Хората от втората група пък, дори и да имат сериозна връзка или семейство, ще направят всичко по силите си да напомнят за съществуването си на бившите и ще ги накарат да ги искат тук и сега. Да, може и да изглежда егоистично, но такива са си...

Дева

Малко вероятно е прагматичната Дева да стане герой на любовна история, тъй като тя умело прикрива всякаква емоционалност, особено пред непознати. Но зад дебелата стена, която е изградила около себе си, се крие педантично подозрение към всичко и всеки. И мъжете, и жените от тази зодия са твърде придирчиви към хората и би могло да им отнеме години да намерят нов партньор, на когото да се отдадат изцяло. А през това време като истински повелителки на любовта, ще вгорчат не един и два живота...

При най-малката възможност да осъществи контакт с бившия си, Девата ще бъде там. Ще помага, ще разрешава проблеми, ще бъде лоялна и всеотдайна. Но къде остават претенциите, оплакванията и взискателността? Когато говорим за старата любов на Девите, познатият начин на живот ги привлича повече от всичко, дори и от надеждата и вероятността за нова, по-страстна любов. 

Е, ако и вие имате връзка с представител на някоя от тези три зодии, не се тревожете излишно. Все пак всичко е до човек, а и общото между всички тях е безграничната отдаденост, искреност и желание за създаване на сплотено семейство. А днес тези качества са доста важни, но и рядко срещани в хората...