Някога чудили ли сте се защо някой е необвързан?

Не всеки се нуждае от връзка, а някои са по-добре и сами. Те може би са егоистични и нямат представа как да се грижат за себе си.

Всеки път, в който срещнем някой и той е необвързан, това ни кара да се замислим каква е причината за това. Чудим се дали няма да сме поредната бройка или той е емоционално нестабилен и има проблем с обвързването. Има много причини защо някой е сам, а някои от тях не са ужасни. Може би са разбили сърцето му и не бърза това да се случи отново. Не е нужно да си във връзка, за да водиш страхотен живот.

Но как, как човек, който няма такива проблеми е необвързан? Невъзможно ли е да се справиш с него? Твърде зает ли е или иска прекалено много неща?

За щастие, астрологията може да ни даде логичен отговор на тези въпроси. Тя знае всяка една характерна черта на зодиите и може да въздейства върху определени хора.

Ето и нейното обяснение защо мъжът, който си срещнала е необвързан:

Овен

Той винаги търси нещо по-добро и никога не се примирява дори и да има перфектната половинка. Той не иска да са равни, а някоя, която ще го превъзхожда. Не спира да търси.

Телец

Той не харесва компромисите или да вижда нещата през погледа на другите. Той не харесва промяната и е такъв, какъвто е. Ако остане сам, то това ще е, защото не може да пренебрегне принципите си.

Близнаци

Той е толкова зает с партита, че всички смятат, че се интересува само и единствено от просто забавление с жените. Има моменти, в които иска да е във връзка, но те изчезват бързо.

Рак

Той не може да преодолее предишната си връзка и не търси нова. Има нужда от близост или поне някакъв контакт с бившата си приятелка. Той не гледа към бъдещето, а се фокусира върху миналото.

Лъв

Лъвът е една от зодиите, които винаги са сами, защото му е трудно да пренебрегне своите нужди и желания. Мъжете, представители на тази зодия, искат цялото внимание за себе си. Нямат нужда от половинка.

Дева

Той има прекалено много изисквания, затова е сам. Това е защитен механизъм, за да не бъде наранен.

Везни

Той мрази да казва "не" и не иска да е във връзка, защото не иска да нарани половинката си. По-добре е да е сам, защото не иска да му причиняват болка или той да го прави.

Скорпион

Той е сам, защото се открива прекалено лесно и плаши потенциалното му момиче. Той не иска да го прави, а да бъде романтичен, и има нужда да не бърза във връзката.

Стрелец

Той е необвързан, защото е прекалено зает да обикаля света и да среща нови хора. Страх го е да е във връзка, защото смята, че половинката му ще отреже крилата му. Той не е зрял и не иска да отговаря и за друг.

Козирог

Той е сам, защото работи много и прави само това. Козирогът иска семейство, но първо иска да има голяма финансова стабилност. Когато графикът му се освободи, то той се замисля за срещи.

Водолей

Той е необвързан, защото се разсейва лесно. Той постоянно помага на други хора. Когато води разговор с някого, въобще не внимава върху това, което му казва той. Когато мозъкът му се успокои, то той би бил готов да е във връзка.

Риби

Той е сам, защото е прекалено чувствителен. Лесно нараняват чувствата му, а когато се случи, той се изолира. Той би създал нещо сам, отколкото да е във връзка и да бъде наранен отново.